Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Neil Young Songtekst: To Far Gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Neil Young - To Far Gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van To Far Gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Neil Young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Neil Young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals To Far Gone .

Origineel

When I woke up you were gone And the sun was on the lawn Empty pillow with perfume on I smelled it. Well, we met in my favorite bar Took a ride in my old car But I still don't know how We made it home. Was I too far gone Too far gone Too far gone For you. We had drugs and we had booze But we still had something to lose And by dawn I wanted To marry you. With our attitudes by day And our secret dreams by night Can we really live our lives That way. Am I too far gone Too far gone Too far gone For you. Was I too far gone Too far gone Too far gone For you.

 

Vertaling

Toen ik wakker werd je weg was En de zon was op het grasveld Lege kussen met parfum op Ik rook het. Nou, we ontmoetten in mijn favoriete bar Nam een ​​rit in mijn oude auto Maar ik weet nog steeds niet hoe We maakten het mee naar huis. Was ik te ver gegaan Te ver gegaan Te ver gegaan Voor u. We hadden drugs en we hadden drank Maar we iets te verliezen had nog En door de dageraad ik wilde Met je trouwen. Met onze houding overdag En onze geheime dromen 's nachts Kunnen we echt ons leven Op die manier. Ben ik te ver gegaan Te verweg Te ver gegaan Voor u. Was ik te ver gegaan Te ver gegaan Te ver gegaan Voor u.