Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nek Songtekst: La Vita E

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nek - La Vita E ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van La Vita E? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals La Vita E .

Origineel

CHORUS E chiaro adesso ora riesco ad essere me stesso nella vita tu sei il mio successo io che con l'amore non ci avevo presso mai REPEAT CHORUS ...davvero mai... La vita e sapere che dovunque sei dovunque vai se hai dei perche o sei nei guai mi chiedi aiuto se non ce la fai e capisco di amarti non me l'hai chiesto ma il mio posto e con te E chiaro adesso ora riesco ad essere me stesso nella vita tu sei il mio successo io che con l'amore non ci avevo preso mai e chiaro adesso quando litighiamo e sto nel guisto quando dico vado e invece resto e perche son certo che con te la vita e La vita e avere te vederti assorta e scordarmi di me guardarti sai i calma gia quando alla fine qualche cosa non va e capisco perche se ti vedo esisto non c'e gusto senza di te E chiaro adesso ora riesco ad essere me stesso nella vita tu sei il mio successo io che con l'amore non ci avevo preso mai e chiaro adesso quando litighiamo e sto nel giusto quando dico vado e invece resto e perche son certo che con te la vita e Hei dal tuo sguarda non allontanarmi mai perche voglio stare li voglio essere dentro te E capisco che mi da piu un tuo gesto ma non solo per questo io sono qui E chiaro adesso ora riesco ad essere me stesso nella vita tu sei il mio successo io che con l'amore non ci avevo preso mai e chiaro adesso quando litighiamo e sto nel guisto quando dico vado e invece resto e perche son certo che con te la vita e La vita e

 

Vertaling

CHORUS Het is nu duidelijk Ik voel me meer comfortabel mezelf in het leven je bent mijn succes Ik hou van dat ik niet had ooit bij REPEAT CHORUS ... Nooit echt ... Het leven en weet dat waar je ook bent overal mee naar toe want als je of je bent in de problemen Ik vraag om hulp als je niet kunt doen Ik begrijp dat ik van je hou en niet je het mij vraagt maar mijn plaats is met u Het is nu duidelijk Ik voel me meer comfortabel mezelf in het leven je bent mijn succes Ik hou van dat ik niet had ooit genomen en nu duidelijk wanneer we vechten en ik ben in Guist als ik zeg dat ik ga en rust plaats en omdat ik ben ervan overtuigd dat met je leven en Het leven en je hebt zie je verdiept en vergeet over mij al weet het uiterlijk kalm toen eindelijk iets niet klopt en als ik zie dat je begrijpt waarom ik besta niet leuk zonder jou Het is nu duidelijk Ik voel me meer comfortabel mezelf in het leven je bent mijn succes Ik hou van dat ik niet had ooit genomen en nu duidelijk Als we vechten en ik ben in de juiste als ik zeg dat ik ga en rust plaats enwant ik ben ervan overtuigd dat met je leven en Hei uit je ogen zal nooit verdwijnen Ik wil er zijn, want ik wil worden in je En ik begrijp je acties voor meer dan een maar niet de enige reden waarom ik hier ben Het is nu duidelijk Ik voel me meer comfortabel mezelf in het leven je bent mijn succes Ik hou van dat ik niet had ooit genomen en nu duidelijk Als we vechten en ik ben in Guist als ik zeg dat ik ga en rust plaats en omdat ik ben ervan overtuigd dat met je leven en Het leven en de