Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neko case Songtekst: things that scare me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neko case - things that scare me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things that scare me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neko case! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neko case en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things that scare me .

Origineel

Fluorescent lights engage Blackbirds frying on a wire Same birds that followed me to school when I was young Were they trying to tell me something? Were they telling me to run? The hammer clicks in place The world's gonna pay Right down in the face of God and his saints Claim your soul's not for sale I'm a dying breed who still believes Haunted by American dreams Haunted by American dreams

 

Vertaling

Fluorescentielampen gaan aan Merels braden op een draad Dezelfde vogels die me naar school volgden toen ik jong was. Probeerden ze me iets te vertellen? Waren ze me aan het vertellen dat ik moest vluchten? De hamer klikt op zijn plaats De wereld zal boeten. Recht in het gezicht van God en zijn heiligen Claim dat je ziel niet te koop is. Ik ben een uitstervend ras dat nog gelooft Achtervolgd door Amerikaanse dromen Achtervolgd door Amerikaanse dromen