Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelly Songtekst: country grammar (hot shit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelly - country grammar (hot shit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van country grammar (hot shit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals country grammar (hot shit) .

Origineel

[Intro] Hot Shit (Hot Shit) [Chorus] Mmmmm, I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover (Come on!) Street sweeper baby, cocked, ready to let it go (Hot Shit) Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Street sweeper baby, cocked, ready to let it go Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now [Verse 1] Mmmmm, you can find me in St. Louis rolling on dubs Smoking on dubs in clubs, blowing up like Cocoa Puffs Sipping Bud', getting perved and getting dubbed Daps and hugs, mean mugs and shoulder shrugs and it's All because accumulated enough scratch just to Navigate it, wood decorated on chrome and it's Candy painted, fans fainting while I'm entertaining Wild, ain't it? How me and money get acquainted I hang with Hannibal Lector (Hot shit!) So feel me when I bring it Sing it loud (What?), I'm from the Lou' and I'm proud Run a mile for the 'cause, I'm righteous above the law Player my style's raw, I'm Born to Mack, like Todd Shaw Forget the fame and the glamour, give me D's with a rubber hammer My grammar be's Ebonics, gin, tonic, and chronic Fuck Bionic, it's ironic, slamming niggas like Onyx Lunatics till the day I die I run more game than the Bulls and Sonics [Chorus] I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover (Come on!) Street sweeper baby, cocked, ready to let it go (Hot Shit) Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Street sweeper baby, cocked, ready to let it go Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now [Verse 2] Who say pretty boys can't be Wild niggas, loud niggas, O.K. Corral niggas Foul niggas, running the club and busting the crowd, nigga "How nigga?" Ask me again and it's going down, nigga Now nigga, come to the circus and watch me clown, nigga Pound niggas, what you be giving when I'm around nigga Frown niggas, talking that shit when I leave the town, nigga Say now, can you hoes come out to play now Hey, I'm ready to cut you up any day now Play by my rules Boo and you gon' stay high May I answer your Third Question like A.I Say hi, to my niggas left in the slamma From St. Louis to Memphis, from Texas back up to Indiana Chi-Town, K.C., Motown to Alabama L.A., New York Yankee niggas, to Hotlanta Louisiana, all my niggas with "Country Grammar" Smoking blunts in Savannah, blow thirty mil', like I'm Hammer [Chorus] I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover (Come on!) Street sweeper baby, cocked, ready to let it go (Hot Shit) Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Street sweeper baby, cocked, ready to let it go Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now [Verse 3] Let's show these cats to make these Millions so you niggas quit acting silly, mon Kid quicker than Billy, mon, talking really and I need it mon Flows, I kick 'em freely mon, especially off Remi, mon Keys to my Bimmer, mon, holla at Beenie Man See me, mon, chiefin', rollin' deeper than any mon Through Jennings mon, through U-City back up to Kingsland With nice niggas, shiest niggas who snatch yo' life, niggas Trife niggas who produce and sell the same beat twice, nigga (Hot shit!) Ice niggas, all over close to never sober From broke to having brokers: my price-range is Rover Now I'm knocking like Jehovah; let me in now, let me in now Bill Gates, Donald Trump, let me in now Spin now, I got money to lend my friends now We in now, candy Benz, Kenwood and 10's now I win now (Woo!), fucking lesbian twins now Seeing now, through the pen I make my ends now [Chorus] I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover (Come on!) Street sweeper baby, cocked, ready to let it go (Hot Shit) Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Street sweeper baby, cocked, ready to let it go Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now

 

Vertaling

[Intro] Hot Shit (Hete shit) [refrein] Mmmmm, Ik ga naar beneden, beneden, baby, jouw straat, in een Range Rover (kom op!) Straatveger baby, gespannen, klaar om te gaan (Hete shit) Shimmy, shimmy, cocoa wat, luister naar het stampen Steek hem aan en neem een trekje, geef hem nu aan mij I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Straatveger baby, gespannen, klaar om te gaan Shimmy, shimmy, cocoa wat, luister naar het stampen Light it up and take a puff, pass it to me now [Verse 1] Mmmmm, you can find me in St. Louis rolling on dubs Roken op dubs in clubs, blowen als Cocoa Puffs Sippend aan Bud, getting perved and getting dubbed Daps en hugs, mean mugs and shoulder shrugs and it's All because accumulated enough scratch just to Navigeren het, hout versierd op chroom en het is Candy geschilderd, fans die flauwvallen terwijl ik me vermaak Wild, is het niet? Hoe ik en geld elkaar leren kennen I hang with Hannibal Lector (Hot shit!) Dus voel me als ik het breng Zing het luid (Wat?), Ik ben van de Lou' en ik ben trots Ren een mijl voor de 'cause, I'm righteous above the law Player my style's raw, I'm Born to Mack, like Todd Shaw Vergeet de roem en de glamour, geef me D's met een rubberen hamer Mijn grammatica is Ebonics, gin, tonic, en chronisch Fuck Bionic, het is ironisch, slamming niggas like Onyx Lunatics tot de dag dat ik sterf I run more game than the Bulls and Sonics [Chorus] I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover (Kom op!) Straatveger baby, gespannen, klaar om te gaan (Hot Shit) Shimmy, shimmy, cocoa wat, luister naar het stampen Light it up and take a puff, pass it to me now I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Straatveger baby, gespannen, klaar om te gaan Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now [Verse 2] Who say pretty boys can't be Wild niggas, loud niggas, O.K. Corral niggas Foul niggas, running the club and busting the crowd, nigga "Hoe nigga?" Vraag 't me nog 'n keer en 't gaat gebeuren, nigga Kom naar het circus en kijk hoe ik de clown uithang. Pound niggas, wat geef je als ik in de buurt ben nigga Fronsende nikkers, die onzin uitkramen als ik de stad uit ben, nikker Zeg eens, kunnen jullie hoeren nu komen spelen Hey, ik ben klaar om je in stukken te snijden elke dag nu Speel volgens mijn regels Boo en je zult high blijven Mag ik je derde vraag beantwoorden zoals A.I Zeg hallo, tegen mijn niggas die in de slamma zijn achtergelaten Van St. Louis tot Memphis, van Texas terug naar Indiana Chi-Town, K.C., Motown tot Alabama L.A., New York Yankee niggas, naar Hotlanta Louisiana, al mijn niggas met "Country Grammar" Blunts roken in Savannah, dertig miljoen blowen, alsof ik Hammer ben [Chorus] I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover (kom op!) Straatveger baby, gespannen, klaar om te gaan (Hot Shit) Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Street sweeper baby, cocked, ready to let it go Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now [Verse 3] Let's show these cats to make these Millions so you niggas quit acting silly, mon Kid sneller dan Billy, mon, praten echt en ik heb het nodig mon Flows, I kick 'em freely mon, especially off Remi, mon Sleutels van mijn auto, mon, holla naar Beenie Man Zie me, mon, chiefin', rollin' deeper than any mon Door Jennings mon, door U-City terug naar Kingsland With nice niggas, shiest niggas who snatch yo' life, niggas Trife niggas die produceren en twee keer dezelfde beat verkopen, nigga (Hot shit!) Ice niggas, all over close to never sober Van blut tot met makelaars: mijn prijsklasse is Rover Nu klop ik als Jehova; laat me nu binnen, laat me nu binnen Bill Gates, Donald Trump, laat me nu binnen Draai nu, ik heb geld om mijn vrienden nu te lenen We in now, candy Benz, Kenwood and 10's now Ik win nu (Woo!), fucking lesbische tweeling nu Nu zien, door de pen maak ik nu mijn eindjes aan elkaar [Chorus] I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover (Kom op!) Street sweeper baby, cocked, ready to let it go (Hot Shit) Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now I'm going down, down, baby, your street, in a Range Rover Street sweeper baby, cocked, ready to let it go Shimmy, shimmy, cocoa what, listen to it pound Light it up and take a puff, pass it to me now