Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Fortado Songtekst: I'm Like A Bird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Fortado - I'm Like A Bird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm Like A Bird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Fortado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Fortado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm Like A Bird .

Origineel

You're beautiful, that's for sure You'll never ever fade You're lovely but it's not for sure That I won't ever change And though my love is rare Though my love is true I'm like a bird, I only fly away I don't know where my soul is, I don't know where my home is (and baby all I need for you to know is) I'm like a bird, I only fly away I don't know where my soul is, I don't know where my home is All I need for you to know is Your faith in me brings me to tears Even after all these years And it pains me so much to tell That you don't know me that well And though my love is rare Though my love is true I'm like a bird, I only fly away I don't know where my soul is, I don't know where my home is (and baby all I need for you to know is) I'm like a bird, I only fly away I don't know where my soul is, I don't know where my home is All I need for you to know is It's not that I wanna say goodbye It's just that every time you try to tell me that you love me Each and every single day I know I'm going to have to eventually give you away And though my love is rare And though my love is true Hey I'm just scared That we may fall through

 

Vertaling

Je bent mooi, dat is zeker Je zult nooit vervagen Je bent mooi, maar het is niet zeker Dat ik zal nooit veranderen En hoewel mijn liefde is zeldzaam Hoewel mijn liefde waar is Ik ben als een vogel, ik heb alleen wegvliegen Ik weet niet waar mijn ziel is, Ik weet niet waar mijn thuis is (En baby alles wat ik nodig om te weten is) Ik ben als een vogel, ik heb alleen wegvliegen Ik weet niet waar mijn ziel is, Ik weet niet waar mijn thuis is Alles wat ik nodig om te weten is Uw vertrouwen in mij brengt me aan het huilen Zelfs na al die jaren En het doet me pijn zo veel te vertellen Dat je kent mij niet zo goed En hoewel mijn liefde is zeldzaam Hoewel mijn liefde waar is Ik ben als een vogel, ik heb alleen wegvliegen Ik weet niet waar mijn ziel is, Ik weet niet waar mijn thuis is (En baby alles wat ik nodig om te weten is) Ik ben als een vogel, ik heb alleen wegvliegen Ik weet niet waar mijn ziel is, Ik weet niet waar mijn thuis is Alles wat ik nodig om te weten is Het is niet dat ik wil afscheid nemen Het is gewoon dat elke keer dat je probeert om me te vertellen dat je van me houdt Elkeenkele dagen weet ik Ik ga te hebben om uiteindelijk je weg En hoewel mijn liefde is zeldzaam En hoewel mijn liefde waar is Hey ik ben gewoon bang Dat we kunnen vallen door