Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Furtaado Songtekst: Broken Strings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Furtaado - Broken Strings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Broken Strings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Furtaado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Furtaado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Broken Strings .

Origineel

Let me hold you For the least time It's the least chance to feel again But you broke me Now i can't feel anything When i love you It's so ontrue I can't even convince myself When i'm speaking; It's the voice of someone else Oh,it tears me up I try to hold on,but it hurts too much I try to forgive,but it's not enough to make it all okay You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't wanna feel I can't tell you something that aint real Oh the truth hurts And lies worse How can i give anymore When i love you a little less than before Oh what are we doing We are turning into dust PLaying house in the ruins of us We're running back through the fire When ther's nothing left to save It's like chasing the very last train when it's too late Oh it tears me up I try to hold on, but it hurts too much I try to forgive, but it's not enough to make it all okay You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I can't tell something that ain't real Well the truth hurts, And lies worse How can I give anymore When I love you a little less than before But we're running through the fire When there's nothing left to save It's like chasing the very last train When we both know it's too late (too late) You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I cant tell you something that ain't real Well the truth hurts, And lies worse How can I give anymore when i love you a little less 2x than before when we hold you for the lsast time its the last changes to feel again

 

Vertaling

Laat me je vasthouden Voor de minste tijd Het 's de minste kans om weer te voelen Maar je brak me Nu kan ik 't voel niets Bij het i love you Het 's dus ontrue Ik kan 't mij zelfs kunnen overtuigen Als ik 'm spreken; Het 's de stem van iemand anders Oh, het tranen me up Ik probeer vast te houden, maar het doet pijn te veel Ik probeer te vergeven, maar het 's niet genoeg om het allemaal in orde U kunt 't spelen op gebroken snaren U kunt 't iets dat je hart ' t weet zich willen voelen Ik kan 't je iets vertellen dat niet echt is Oh de waarheid doet pijn En ligt nog erger Hoe kan ik meer aan te geven Als ik van je hou een beetje minder dan voorheen Oh wat zijn we mee bezig We draaien in het stof Spelen huis in de ruïnes van ons We 're loopt terug door het vuur Als er 's niets meer te redden Het 's, zoals het achtervolgen van de allerlaatste trein als het ' s te laat Oh, het tranen me up Ik probeer vast te houden, maar het doet te veel pijn Ik probeer te vergeven, maar het 's niet genoeg om het allemaal in orde U kunt 't spelen op gebroken snaren U kunt 't iets te voelen dat jehart don 't wilt voelen Ik kan 't iets te vertellen dat de Ain ' t echt Wel, de waarheid doet pijn, En ligt nog erger Hoe kan ik meer aan te geven Toen ik hou van je een beetje minder dan voorheen Maar we 're lopen door het vuur Als er 's niets meer te redden Het 's, zoals het achtervolgen van de allerlaatste trein Toen we allebei weten 's te laat (te laat) U kunt 't spelen op gebroken snaren U kunt 't iets dat je hart ' t weet zich willen voelen I cant je iets vertellen dat Ain 't echt Wel, de waarheid doet pijn, En ligt nog erger Hoe kan ik meer aan te geven toen ik hou van je een beetje minder 2x dan voorheen wanneer houden we u voor de tijd lsast zijn de laatste veranderingen om weer te voelen