Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Furtaado Songtekst: Manos Al Aire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Furtaado - Manos Al Aire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Manos Al Aire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Furtaado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Furtaado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Manos Al Aire .

Origineel

Tú, que pierdes el control Hablando en alta voz Hieres mi corazón Yo, tratando de escuchar No me puedo explicar Qué extraña sensación. Tú no me quieres entender Y me mandas a callar diciéndome No me debo sorprender Porque así es la realidad De nuestro amor [CHORUS] Y yo No tengo armas para enfrentarte Pongo mis manos, manos al aire Sólo me importa amarte En cuerpo y alma como era ayer Tú que perdiste el control Te dejaste llevar Por la inseguridad Yo que te he visto crecer Me puedo imaginar Que todo cambiará Hoy aunque todo siga igual Y me mandes a callar diciéndome Que tienes que dominar O será el final Y yo no puedo así [CHORUS] Y yo No tengo armas para enfrentarte Pongo mis manos, manos al aire Sólo me importa amarte En cuerpo y alma como era ayer Tú, que pierdes el control Hablando en alta voz Hieres mi corazón Yo, tratando de escuchar No me puedo explicar Qué extraña sensación. Tú no me quieres entender Y me mandas a callar diciéndome No me debo sorprender Porque así es la realidad De nuestro amor [CHORUS] Y yo No tengo armas para enfrentarte Pongo mis manos, manos al aire Sólo me importa amarte En cuerpo y alma como era ayer Tú que perdiste el control Te dejaste llevar Por la inseguridad Yo que te he visto crecer Me puedo imaginar Que todo cambiará Hoy aunque todo siga igual Y me mandes a callar diciéndome Que tienes que dominar O será el final Y yo no puedo así [CHORUS] Y yo No tengo armas para enfrentarte Pongo mis manos, manos al aire Sólo me importa amarte En cuerpo y alma como era ayer

 

Vertaling

Jij, verliest u de controle Speaking out loud Het doet pijn mijn hart Ik probeer te luisteren Ik kan niet uitleggen Wat een vreemd gevoel. U wilt niet te begrijpen En vertelt me sussen Ik vraag me af moet ik Want dat is de realiteit Vanuit onze liefde [CHORUS] Ik Ik heb geen wapens aan gezicht Ik legde mijn handen, handen in de lucht Alles wat ik de zorg over de liefde Lichaam en ziel zoals het was gisteren Je hebt verloren controle Je hebt lood Door onveiligheid Ik heb je gezien groeien Ik kan me voorstellen Dat veranderde allemaal Vandaag maar alles blijft hetzelfde En vertelt me sussen Dat je moet beheersen Of zal de definitieve En ik kan niet goed [CHORUS] Ik Ik heb geen wapens aan gezicht Ik legde mijn handen, handen in de lucht Alles wat ik de zorg over de liefde Lichaam en ziel zoals het was gisteren Jij, verliest u de controle Speaking out loud Het doet pijn mijn hart Ik probeer te luisteren Ik kan niet uitleggen Wat een vreemd gevoel. Je houdt niet van mebegrijpen En vertelt me sussen Ik vraag me af moet ik Want dat is de realiteit Vanuit onze liefde [CHORUS] Ik Ik heb geen wapens aan gezicht Ik legde mijn handen, handen in de lucht Alles wat ik de zorg over de liefde Lichaam en ziel zoals het was gisteren Je hebt verloren controle Je hebt lood Door onveiligheid Ik heb je gezien groeien Ik kan me voorstellen Dat veranderde allemaal Vandaag maar alles blijft hetzelfde En vertelt me sussen Dat je moet beheersen Of zal de definitieve En ik kan niet goed [CHORUS] Ik Ik heb geen wapens aan gezicht Ik legde mijn handen, handen in de lucht Alles wat ik de zorg over de liefde Lichaam en ziel zoals het was gisteren