Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Furtado Songtekst: Bajo Otra Luz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Furtado - Bajo Otra Luz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bajo Otra Luz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bajo Otra Luz .

Origineel

 

Vertaling

Qu pasa? Juliet aha Nelly aha La Mala yeah [Nelly Furtado] Er is iets dat zal gebeuren. Neus dat Hieruit volgt al het gevoel dat ik niet kan zien Is dat de zon schijnt anders dan normaal In de ochtend, deze ochtend Wat vroeger bother me Because I Said So Iemand die ooit verliefd is closing Sera leven dat ik? Toeval in mijn stem Ik dacht dat ik bellen bellen [Chorus] Am I of SERST Alles is zo anders je tbr /> Sere mij of wordt u t Alles lijkt te zetten een ander licht [Nelly Furtado] Ik wist niet qe es qe bereiken dit punt Waar horen de toon van uw stem en ik run Omdat dat ik liefde zonder willen Neus neus vrij goed [Chorus] De kleur van mijn leven veranderd sinds uw aankomst (x4) [Bad] Nene kan overslaan om het vacuüm En laat gaan van wat wordt verondersteld qe es mio Ik kijk hem altijd in een matras kijken mollidolo Ongeacht de strijd je deed verkeerd Ik vind mezelf in een ander licht En het is moeilijk om te vergeten VanIk kwam om te verblijven pa Zonder angst om te vallen in liefde En verzamelen als warmte zoeken zaad [Chorus] De kleur van mijn leven veranderd sinds uw aankomst (x4) De kleur van mijn leven veranderd sinds uw aankomst (x8)