Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelly furtado Songtekst: do it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelly furtado - do it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelly furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelly furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do it .

Origineel

You're standing at the door. I'm falling to the floor. You look even better than you did before. I'm staring at my feet. Wondering if I can do this. It's been a while but I couldn't forget you. Just a little look has got me feeling things. Just a little taste has got me seeing things. Just a little touch has got me off the chains. Doing things that I don't want to. Do it like you do it to me (I'm burning up). Do it like you do it to me (it's not enough). Do it like you do it to me just open up don't you know how much I want you. We're sitting real close and I can feel your breath. I wanna touch your hand but I lay back. 'cause you know this thing could spiral in the night. I've changed my mind I'm ready for you this time. We're sitting real close I can feel your breath I wanna touch your hand but I lay back We're sitting real close I can feel your breath I wanna touch your hand I cannot fight it off. (fonte: site oficial)

 

Vertaling

Je staat voor de deur. Ik val op de grond. Je ziet er nog beter uit dan eerst. Ik staar naar mijn voeten. Me afvragend of ik dit kan doen. Het is een tijdje geleden maar ik kon je niet vergeten. Een kleine blik heeft me dingen laten voelen. Een klein beetje smaak heeft me dingen doen zien. Een kleine aanraking heeft me van de wijs gebracht. Dingen doen die ik niet wil doen. Doe het zoals jij het met mij doet. Ik brand op. Doe het zoals jij het bij mij doet (het is niet genoeg). Doe het zoals jij het met mij doet, open je gewoon, weet je niet hoe graag ik je wil. We zitten heel dicht bij elkaar en ik kan je adem voelen. Ik wil je hand aanraken maar ik leun achterover. Want je weet dat dit ding kan spiraal in de nacht. Ik ben van gedachten veranderd, ik ben klaar voor je deze keer. We zitten heel dicht bij elkaar ik voel je adem ik wil je hand aanraken maar ik leg me erbij neer We zitten heel dicht bij elkaar ik voel je adem ik wil je hand aanraken ik kan het niet tegenhouden. (fonte: site oficial)