Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Furtado Songtekst: Give It To Me Right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Furtado - Give It To Me Right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Give It To Me Right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Give It To Me Right .

Origineel

Is it going, is it going, is it going, is it going? I don't know what you're looking for I'm the type of girl that'll look you dead in the eye (eye) I'm real as they come if you don't know why im fly seen ya try to switch it up But girl you ain't got to I'm the wonderwoman let me go get my ropes I'm a supermodel and mummy, si mummy amnesty international got bankrupt (im on top, on lock) you love my ass and my abs and the video called promiscuous my style is miticulous If you see us in the club we'll be acting real nice if you see us on the floor you'll be watchin all night we ain't here to hurt nobody so give it to me give it to me give it to me wanna see you work your body so give it to me give it to me give it to me When timbo is in the party everbody put up their hands I get a half a mill for my beats you get a couple grand-d-d-d-d never gonna see the day that I ain't got the upper hand I'm respected from californ.i.a. way down to japan I'm a real producer and you just the piano man your song gonna top the charts, I heard em, I'm not a fan-n-n-n-n (like said before...you know what they say here).... talkin greasy im the one that gave them they chance somebody need to tell em they can't do it like I can If you see us in the club we'll be acting real nice if you see us on the floor you'll be watchin all night we ain't here to hurt nobody so give it to me give it to me give it to me wanna see you work your body so give it to me give it to me give it to me Could you speak up and stop the mumbling I don't think you're getting clear. Sitting on the top it's hard to hear you from way up here. I saw you tryin to act cute on tv just Let me clear the air. We missed you on the charts last week Damn that's right, you wasn't there. If sexy never left, then why's everybody on my shi it it? Don't hate on me just because you didn't come up with it. So if you see us in the club go on and walk the other way Cuz our run will never be over; not at least until we say If you see us in the club we'll be acting real nice if you see us on the floor you'll be watchin all night we ain't here to hurt nobody so give it to me give it to me give it to me wanna see you work your body so give it to me give it to me give it to me If you see us in the club we'll be acting real nice if you see us on the floor you'll be watchin all night we ain't here to hurt nobody so give it to me give it to me give it to me wanna see you work your body so give it to me give it to me give it to me If you see us in the club we'll be acting real nice if you see us on the floor you'll be watchin all night we ain't here to hurt nobody so give it to me give it to me give it to me wanna see you work your body so give it to me give it to me give it to me

 

Vertaling

Gaat het, gaat het, gaat het, gaat het naartoe? Ik weet niet wat u zoekt Ik ben het type meisje dat zal kijken dat je dood in de ogen (oog) Ik ben echt als ze komen als je niet weet waarom im vliegen gezien ya proberen te schakelaar omhoog Maar meisje jij niet hebt om Ik ben de Wonderwoman laat me gaan mijn touwen Ik ben een supermodel en mama, mama si Amnesty International kreeg failliet (im op de top, op slot) je liefde mijn kont en mijn buikspieren en de video genaamd promiscue Mijn stijl is miticulous Als je ons zien in de club zullen we handelen echt leuk Als je ons zien op de vloer zul je watchin de hele nacht we hier niet te kwetsen niemand dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij wil je zien werk dat uw lichaam dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij Als Timbo is in de partij iedereen zelf zetten hun handen Ik krijg een halve molen voor mijn beats krijg je een paar grand-dddd nooit meer de dag dat ik niet de overhand kreeg te zien Ik ben geëerbiedigd californ.ia weg naar beneden naar Japan Ik ben een echte producer en je gewoon de pianoman je liedje gaat de hitlijsten top, hoorde ik em, ik ben niet een fan-nnnn (Zoals al eerder gezegd ... je weet wat ze hier zeggen ).... talkin vette im degene die hen gaf ze de kans iemand nodig om em te vertellen dat ze niet kan doen als ik kan Als je ons zien in de club zullen we handelen echt leuk Als je ons zien op de vloer zul je watchin de hele nacht we hier niet te kwetsen niemand dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij wil je zien werk dat uw lichaam dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij Kunt u spreken en stop het mompelen Ik denk niet dat je krijgt duidelijk. Zittend op de top is het moeilijk om u te horen van de weg hier. Ik zag je tryin om op te treden schattig op tv net Laat ik duidelijk de lucht. We hebben je gemist op de kaarten van vorige week Damn dat klopt, je was er niet. Als sexy nooit verlaten, waarom is iedereen op mijn shi zij dit? Don't hate op mij gewoon omdat je niet komen met het. Dus als je ons zien in de club gaan en lopen de andere kant op Cuz onze run zal nooit meer, niet ten minste tot we zeggen Als jezie ons in de club zullen we handelen echt leuk Als je ons zien op de vloer zul je watchin de hele nacht we hier niet te kwetsen niemand dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij wil je zien werk dat uw lichaam dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij Als je ons zien in de club zullen we handelen echt leuk Als je ons zien op de vloer zul je watchin de hele nacht we hier niet te kwetsen niemand dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij wil je zien werk dat uw lichaam dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij Als je ons zien in de club zullen we handelen echt leuk Als je ons zien op de vloer zul je watchin de hele nacht we hier niet te kwetsen niemand dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij wil je zien werk dat uw lichaam dus geef het aan mij geef het aan mij geef het aan mij