Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelly furtado Songtekst: i’m like a bird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelly furtado - i’m like a bird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m like a bird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelly furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelly furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m like a bird .

Origineel

[Verse 1] You're beautiful, that's for sure You'll never ever fade You're lovely, but it's not for sure That I won't ever change [Pre-Chorus] And though my love is rare Though my love is true [Chorus] I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is All I need for you to know is [Verse 2] Your faith in me brings me to tears (Oh) Even after all these years, years, years And it pains me so much to tell That you don't know me that well [Pre-Chorus] And though my love is rare Though my love is true [Chorus] I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is [Bridge] It's not that I wanna say goodbye It's just that every time you try To tell me, me that you love me (Oh, oh) Each and every single day I know I'm gonna have to eventually Give you away [Breakdown] And though my love is rare And though my love is true, yeah Hey, I'm just scared That we may fall through Yeah, yeah-yeah, yeah, yeah [Chorus] I'm like a bird (I'm like a bird) I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away (I don't know where my soul is) I don't know where my soul is (Soul is) (I don't know where my home is, oh) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away (I don't know where my soul is) (I don't know where my home is) I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is [Outro] I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Soul is) I don't know where my home is

 

Vertaling

[Verse 1] Je bent mooi, dat is zeker Je zult nooit vervagen Je bent mooi, maar het is niet zeker Dat ik nooit zal veranderen [Pre-Chorus] En hoewel mijn liefde zeldzaam is Hoewel mijn liefde waar is [refrein] Ik ben als een vogel, ik vlieg alleen maar weg Ik weet niet waar mijn ziel is (I don't know where my soul is) I don't know where my home is En schat, het enige wat jij moet weten is Ik ben als een vogel, ik vlieg alleen maar weg I don't know where my soul is (Ziel is) I don't know where my home is All I need for you to know is [Vers 2] Your faith in me brings me to tears (Oh) Zelfs na al die jaren, jaren, jaren En het doet me zo'n pijn om te vertellen Dat je me niet zo goed kent [Pre-Chorus] And though my love is rare Though my love is true [Chorus] I'm like a bird, I'll only fly away Ik weet niet waar mijn ziel is (I don't know where my soul is) I don't know where my home is En schat, alles wat ik wil dat je weet is I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Ziel is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is [Bridge] It's not that I wanna say goodbye It's just that every time you try To tell me, me that you love me (Oh, oh) Each and every single day I know I'm gonna have to eventually je weg moet geven [Breakdown] And though my love is rare And though my love is true, yeah Hey, I'm just scared That we may fall through Yeah, yeah-yeah, yeah, yeah [Chorus] I'm like a bird (Ik ben als een vogel) I don't know where my soul is (De ziel is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Ziel is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away (I don't know where my soul is) I don't know where my soul is (Ik weet niet waar mijn ziel is) (I don't know where my home is, oh) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away (I don't know where my soul is) (I don't know where my home is) I don't know where my soul is (Ik weet niet waar mijn ziel is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is [Outro] I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Ziel is) I don't know where my home is And baby, all I need for you to know is I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is (Ziel is) I don't know where my home is