Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Furtado Songtekst: Mas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Furtado - Mas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mas .

Origineel

Creo que esta vez Va hacer como la otra vez Tú ya olvidaste todo lo que pasó ayer Quiero que esta vez No sea igual que ayer Vivo pensando en lo que quiero decirte Sólo quiero la verdad, de tu boca dime Las cientas cosas que te pido Yo quiero pedir Más, de tu corazón más, de tu emoción más Y de tu cuerpo más, yo te daré lo que me das De tu alma más, deja todo atrás Mi amor, de ti yo quiero más, más, más Pierdes tu tiempo dà a tras dà a Sin apreciar el amor que te ofrecà a No quiero perder más Todo mi tiempo Al lado de alguien que no quiera entenderlo Sólo quiero la verdad, de tu boca dime La cientas cosas que te pido Yo quiero pedir Más, de tu corazón más, de tu emoción más, Y de tu cuerpo más, yo te daré lo que me das. De tu alma más, deja todo atrás. Mi amor, de ti yo quiero más, más, más.

 

Vertaling

Ik denk dat dit de tijd Zal ik doen als voorheen TÃ º en vergat alles wat die besteed gisteren Ik wil deze tijd Wees niet zoals gisteren Live te denken van wat ik bedoel Ik wil gewoon de waarheid, vertel me je mond De honderden dingen die ik vraag Ik wil vragen Meer s, je hart is meer, je kick meeste s En je lichaam meer is, ik geef je wat je geeft me © Je ziel meer s, laten we allemaal aan te trekken Mijn liefde, jou wil ik meer s, s meer, de meeste s Je verdoet je tijd volgende decennium tot decennium Zonder te beseffen de liefde die wij aanbieden Ik wil niet meer s te verliezen Al mijn tijd Naast iemand die niet wil begrijpen Ik wil gewoon de waarheid, vertel me je mond De honderden dingen die ik vraag Ik wil vragen Meer s, je hart is meer, je kick meeste s, En je lichaam meer s, zal ik © geef je mij. Je ziel meer s, laat trekken alle s. Mijn liefde, jou wil ik meer s, s meer, de meeste s.