Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelly furtado Songtekst: red balloons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelly furtado - red balloons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van red balloons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelly furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelly furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals red balloons .

Origineel

There's a string wrapped aroung my finger. It's getting tighter everyday. And it just goes on forever. It's wrapped around every word you said. It's like a memory. A shoebox in my mind. It's calling out to me to open up and look inside. It makes me believe in all we could have been. But all the things we were. It's just me imagining. Take these red balloons and watch them fly away. I'm untying my heart and letting go today. Time has come for me to see the truth. And walk up to the edge and let go all these red balloons. There's a shadow when I walk forward. And it keeps trying to hold me back. I can cry at the strangest moments. Reminding me of what I can't have. Don't wanna believe in all we could have been. Cause I'm so tired of everything I'm imaging. Take these red balloons and watch them fly away. I'm untying my heart and letting go today. Time has come for me to see the truth. And walk up to the edge and let go all these red balloons. The child in me wants to run. And collect every single balloon and never forget. The child in me wants to live in a dream of carousels. And wish me well. Take these red balloons and watch them fly away. I'm untying my heart and letting go today. Cause every single dream of the past. Does nothing for me or hold me back. Time has come for me to see the truth. I walked up to the edge and let go all these red balloons. Red balloons, Red balloons, Red balloons. Yes they've flown away. The tears are in my eyes. I said goodbye

 

Vertaling

Er zit een touwtje om mijn vinger. Het wordt elke dag strakker. En het gaat maar door. Het is gewikkeld rond elk woord dat je zei. Het is als een herinnering. Een schoenendoos in mijn hoofd. Het roept me om het te openen en erin te kijken. Het laat me geloven in alles wat we hadden kunnen zijn. Maar alles wat we waren. Het is gewoon mijn verbeelding. Neem deze rode ballonnen en zie ze wegvliegen. Ik maak mijn hart los en laat het vandaag gaan. De tijd is gekomen dat ik de waarheid zie. En loop naar de rand en laat al deze rode ballonnen los. Er is een schaduw als ik naar voren loop. En het blijft proberen om me tegen te houden. Ik kan huilen op de vreemdste momenten. Het herinnert me aan wat ik niet kan hebben. Ik wil niet geloven in wat we hadden kunnen zijn. Want ik ben zo moe van alles wat ik me inbeeld. Neem deze rode ballonnen en kijk hoe ze wegvliegen. Ik maak mijn hart los en laat het vandaag gaan. De tijd is gekomen voor mij om de waarheid te zien. En tot aan de rand te lopen en al deze rode ballonnen los te laten. Het kind in mij wil rennen. En elke ballon verzamelen en nooit vergeten. Het kind in mij wil leven in een droom van carrousels. En me succes wensen. Neem deze rode ballonnen en kijk hoe ze wegvliegen. Ik maak mijn hart los en laat het vandaag gaan. Want elke droom uit het verleden. Doet niets voor mij en houdt me niet tegen. De tijd is gekomen voor mij om de waarheid te zien. Ik liep naar de rand en liet al deze rode ballonnen los. Rode ballonnen, Rode ballonnen, Rode ballonnen. Ja, ze zijn weggevlogen. De tranen staan in mijn ogen. Ik zei vaarwel