Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelly furtado Songtekst: say it right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelly furtado - say it right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say it right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelly furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelly furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say it right .

Origineel

In the day, in the night. Say it right, say it all. You either got it or you don't. You either stand or you fall. When your will is broken. When it slips from your hand. When there's no time for joking. There's a hole in the plan. Oh, you don't mean nothing at all to me. No, you don't mean nothing at all to me. But you've got what it takes to set me free. Oh, you could mean everything to me. I can't say that I'm not lost and at fault. I can't say that I don't love the light and the dark. I can't say that I don't know that I am alive. And all of what I feel I could show. You tonight, you tonight. Oh, you don't mean nothing at all to me. No, you don't mean nothing at all to me. But you've got what it takes to set me free. Oh, you could mean everything to me. From my hands I could give you. Something that I made. From my mouth. I could sing you another brick that I laid. From my body I could show you a place. God knows. You should know the space is holy. Do you really want to go?

 

Vertaling

Overdag, 's nachts. Zeg het goed, zeg het allemaal. Je hebt het of je hebt het niet. Je staat of je valt. Wanneer je wil gebroken is. Wanneer het uit je hand glipt. Wanneer er geen tijd is voor grapjes. Er zit een gat in het plan. Oh, je betekent helemaal niets voor me. Nee, jij betekent helemaal niets voor mij. Maar je hebt wat nodig is om me te bevrijden. Oh, je zou alles voor me kunnen betekenen. Ik kan niet zeggen dat ik niet verloren ben en dat ik geen schuld heb. Ik kan niet zeggen dat ik niet van het licht en het donker hou. Ik kan niet zeggen dat ik niet weet dat ik leef. En alles wat ik voel kan ik laten zien. Jij vanavond, jij vanavond. Oh, je betekent helemaal niets voor mij. Nee, jij betekent helemaal niets voor mij. Maar je hebt wat nodig is om me te bevrijden. Oh, je zou alles voor me kunnen betekenen. Uit mijn handen zou ik je kunnen geven. Iets dat ik gemaakt heb. Uit mijn mond. Ik zou nog een steen voor je kunnen zingen die ik gelegd heb. Van mijn lichaam zou ik je een plaats kunnen tonen. God weet het. Je moet weten dat de ruimte heilig is. Wil je echt gaan?