Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Furtado Songtekst: Scared Of You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Furtado - Scared Of You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Scared Of You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Scared Of You .

Origineel

I`m sorry I forsake you I`m sorry that I left you I`m sorry I did forget you And I`m sorry that I made myself feel better By making you feel never good enough I know you`ll shine much brighter than I ever could Maybe that is why I was Chorus: Scared of you (and in everything I do I`m still thinking of you) oh, you, you I know you were scared of me (but everytime I tried to love you I just fell through) too Desculpa-me se te ofendi Desculpa-me se te esqueci Desculpa-me se eu te deixei Eu te deixei E desculpa-me por me sentir bem com tua dor Sabes que te adoro mas sei que a tua estrela e maior do que a minha, muito maior do que a minha E por isso Chorus: Eu tenho medo deste amor (os dias passo pensando em ti) amor Medo deste amor (Salve-me porque agora estou caindo) amor I was scared of you I was scared of you Scared of you Scared of you

 

Vertaling

I `m sorry ik steek laten Het spijt me dat ik je verlaten I `m sorry ik heb vergeten En ik `m Sorry dat heb ik zelf gemaakt voel me beter Door het maken van je voelt nooit goed genoeg Ik weet dat je `ll veel helderder schijnen dan ik ooit had Misschien is dat waarom ik werd Chorus: Bang van je (En in alles wat ik doe `m nog steeds aan je denken) Oh, u, u Ik weet Was je bang voor me (Maar elke keer heb ik geprobeerd om je liefde die ik viel gewoon door) te Sorry als ik u beledigd? Neem me niet kwalijk als ik vergat Excuseer me als ik wegging Ik liet En excuseer mij voor goed voelt met je pijn Je weet dat ik van je hou maar ik weet dat je ster en groter dan de mijne, veel groter dan de mijne En zo Chorus: Ik ben bang van deze liefde (Dag, terwijl ik denk aan je) liefde Angst voor de liefde (Red mij, want nu ik val) liefde Was ik bang van je Was ik bang van je Bang van je Bang van je