Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelly furtado Songtekst: shit on the radio (remember the days)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelly furtado - shit on the radio (remember the days) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shit on the radio (remember the days)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelly furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelly furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shit on the radio (remember the days) .

Origineel

You liked me till' you heard my shit on the radio. Well I hate to say but pop aint' going solo. You liked me till' you heard my shit on the radio. But now I'm just too mainstream for you, oh no. You liked me till' you seen me on your t.v.. Well if you're so low below then why you watching. You say good things come to those who wait. Well I've been waiting a long time for it. [Chorus:]. I remember the days when I was so eager to satisfy. you. And be less then I was just to prove I could walk. beside you. Now that I've flown away I see you've chosen to stay. behind me. And still you curse the day I decided to stay true to. myself. You say your quest is to bring it higher. Well I never seen change without a fire. But from your mouth I have seen a lot of burning. But underneath I think it's a lot of yearning. Your face, the colours change from green to yellow. To the point where you can't even say hello. You tell me you'd kill me if I ever snob you out. Like that's what you'd expect from me, like that's. what I'm about. [Chorus:]. I remember the days when I was so eager to satisfy. you. And be less then I was just to prove I could walk. beside you. Now that I've flown away I see you've chosen to stay. behind me. And still you curse the day I decided to stay true to. myself. [Bridge:]. It's so much easier to stay down there guaranteeing. you're cool. Than to sit up here exposing myself trying to break. through. Than to burn in the spotlight, turn in the spitfire. Scream without making a sound, be up here and not look. down. because we're all afraid of heights. [Chorus:]. I remember the days when I was so eager to satisfy. you. And be less then I was just to prove I could walk. beside you. Now that I've flown away I see you've chosen to stay. behind me. And still you curse the day I decided to stay true to. myself. Why ya hurt me hurt me hurt me hurt me hurt me hurt me. so so,. leave me down down down down low. leave me down da down. down da down da down down down.... shit on the radio.... shit on the radio.... shit on the radio.... shit on the. radio

 

Vertaling

Je vond me leuk totdat je mijn shit op de radio hoorde. Ik zeg het niet graag, maar Pop gaat niet solo. Je vond me leuk totdat je mijn shit op de radio hoorde. Maar nu ben ik gewoon te mainstream voor jou, oh nee. Je vond me leuk totdat je me op tv zag. Nou als je zo laag bent, waarom kijk je dan. Je zegt dat goede dingen komen aan zij die wachten. Nou ik wacht er al een lange tijd op. [Refrein:]. Ik herinner me de dagen dat ik je zo graag tevreden wilde stellen. En minder te zijn dan ik was, alleen om te bewijzen dat ik naast je kon lopen. Nu ik weggevlogen ben, zie ik dat je gekozen hebt om achter me te blijven. En toch vervloek je de dag dat ik besloot trouw te blijven aan mezelf. Je zegt dat je zoektocht is om het hoger te brengen. Ik heb nooit verandering gezien zonder vuur. Maar uit jouw mond heb ik veel verbranding gezien. Maar daaronder denk ik dat het een hoop verlangen is. Je gezicht, de kleuren veranderen van groen naar geel. Tot het punt waarop je niet eens meer hallo kunt zeggen. Je zegt me dat je me zou vermoorden als ik je ooit zou afsnauwen. Alsof je dat van mij zou verwachten, alsof dat is wat ik ben. [Refrein:]. Ik herinner me de dagen dat ik je zo graag tevreden wilde stellen. En minder te zijn dan ik was, alleen om te bewijzen dat ik naast je kon lopen. Nu dat ik weggevlogen ben, zie ik dat je gekozen hebt om achter me te blijven. En toch vervloek je de dag dat ik besloot trouw te blijven aan mezelf. [Brug:]. Het is zo veel makkelijker om daar beneden te blijven en te garanderen dat je cool bent. Dan hier te zitten en mezelf bloot te geven om te proberen door te breken. Dan te branden in de schijnwerpers, het spitfire in te zetten. Schreeuwen zonder geluid te maken, hier zitten en niet naar beneden kijken. Omdat we allemaal hoogtevrees hebben. [Refrein:]. Ik herinner me de dagen dat ik je zo graag tevreden wilde stellen. En minder te zijn dan ik was, alleen om te bewijzen dat ik naast je kon lopen. Nu ik weggevlogen ben, zie ik dat je gekozen hebt om achter me te blijven. En nog steeds vervloek je de dag dat ik besloot trouw te blijven aan mezelf. Why ya hurt me hurt me hurt me hurt me hurt me. so so,. leave me down down down down down low. leave me down da down. down da down da down down.... shit on the radio.... shit on the radio.... shit on the. radio