Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Furtado Songtekst: Vacacion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly Furtado - Vacacion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Vacacion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly Furtado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly Furtado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Vacacion .

Origineel

No se, como explicarte lo que siento yo Solo se, que al verte algo en mi despert

 

Vertaling

Nee, zoals ik uitleggen wat ik voel Alleen, die zien iets in mijn kielzog Iets was uw glimlach, die kwam naar mijn hart Mijn naam is En hier heb ik ... [Chorus] Leven moet gelukkig Ik wil bij jou blijven Het kan elke Estacin Het is net Vacations La la la la la la la la la Want het was, dat onze wegen kwam branden en misschien wil ik lopen de toeren Dat was, vraag ik iets gebeurd en huilen Ik heb hier Ik wil alleen maar dichterbij Kijk in je ogen Ook u weet dat voor elke wijziging Er is iets in je ogen dat je van me houdt Ik wil gewoon blijven aan uw zijde en rust ... [Chorus] [Chorus] Leven moet gelukkig zijn (x4) La la la la la la la la la