Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Songtekst: In My Life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly - In My Life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In My Life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In My Life .

Origineel

Yo, Turn the mic up I haven't been in here in 5 years And keep the lights on We got company Wooooowww Yeeeah Uh Uh Yea Oook I don't think they gon' really understand this one right herre man Not at all, not at all We got a special guest in the house tonight Who is that? But first* Ohhh You see nelly ain't the one that'll pay for your phone N Way you lookin ma I might just pay for your home Right through the ceremony give you the throne Put you somewhere i know birds cant come I don't wanna be your man boo I wanna be the one To get inside your brain And give you my last name I swurr I can change I put that on er'rything You aint happy while happy wit me boo Then gimme the blame Different color ring for erryday of the week You can go on and set it up for me n pops to meet Cuz I'ma ask him for you hand And show that I'm a man (What if he say that you cant) I'ma tell him my plans because Me and u was meant to be as one now Me and u we gon have sum fun now Me and u from sun up to sun down Me and u that's one thing I know for sure I still luv u I still want u (LADIES AND GENTLEMEN!) I still need you in my life in my* (MISTER) I STILL (this gon be real fun) I LOVE YOU (you might know him as) I WANT YOU I think ima let you introduce yourself IN MY LIFE [Ma$e]Im that one cat made to win [Nelly] I heard your hear to change the game again [Ma$e] Mason Betha heaven sent [Nelly] No game can change what you represent You cant call me with no money that I never spent They don't make planes no more to go where I never went I aint gotta keep sinning to keep spinnin I prefer pink dice with peach linen I teach these women what they in this earth for Search yours, find out you really worth more I change your esteem You was made for a king Do he really love you? He ain't gave you a ring I e-rase the hate That made you mean Got you 20 lookin' 50 And you only 18 Then ya slate clean It's not a fake dream Bye bye hatas We off for hiatus I still love you I still want you I still need you In my life In my* I STILL I LOVE YOU I WANT YOU (They gon be mad at this one lil derrty) IN MY LIFE Me and you was meant to be as one now Me and you we gon have sum fun now Me and you from sun up to sun down Me and you that's one thing I know for sure So girl, tell me is there something I can do to see you Maybe you can make a lil time i'll meet u I just gotta tell u what I'm goin' through Gotta let u know I still love you theres so many things I wanna share with you so much is there to make me miss you for what its worth girl I swear its truth gotta let u know I STILL LOVE YOU! I still love you I still want you I still need you In my life In my* I STILL I LOVE YOU I WANT YOU IN MY LIFE I still love you I still want you I still need you In my life In my* (It's Fo Reel) I STILL I LOVE YOU (This should be illegal right herre ya know what i'm saying?) I WANT YOU (Ain't no way we should be on the same track lil derrty) IN MY LIFE

 

Vertaling

Yo, Draai de microfoon omhoog Ik heb niet hier in 5 jaar En houd de lampjes op We hebben bedrijf Wooooowww Yeeeah Uh Uh Ja Oook Ik denk niet dat ze gon 'echt begrijpt dit een juiste Herre man Helemaal niet, helemaal niet We hebben een speciale gast in het huis vanavond Wie is dat? Maar eerst * Ohhh Je ziet Nelly is niet degene die moet betalen voor je telefoon N Way You lookin ma Ik zou gewoon betalen voor uw huis Dwars door de plechtigheid geven u de troon Stel je ergens kom ik vogels cant weten Ik wil niet om je man boo worden Ik wil de ene Te krijgen in je brein En geef je mijn achternaam Ik swurr ik kan veranderen Ik zette dat op er'rything Je wordt niet gelukkig, terwijl gelukkige wit me boo Vervolgens gimme de schuld Andere kleur ring voor erryday van de week Kun je verder gaan en het opzetten voor me n verschijnt voldoen aan Cuz I'ma vraag hem om je hand En laten zien dat ik een man ben (Wat als hij zegt dat je cant) Ik ben vertel hem mijn plannen, omdat Mij en u was bedoeld om te worden als er nu een Me and u we gon nu som lol Me and u uitZon tot zonsondergang Mij en u, dat is een ding weet ik zeker Ik heb nog luv u Ik wil nog steeds U (Dames en heren!) Ik heb nog steeds heb je nodig in mijn leven in mijn * (Mister) Ik STILL (Dit gon echt leuk) I LOVE YOU (Je zou hem leren kennen als) IK WIL JE Ik denk dat ima laat je jezelf introduceren IN MIJN LEVEN [Ma $ e] Im dat een kat gemaakt om te winnen [Nelly] Ik heb gehoord dat je hoort om het spel weer te veranderen [Ma $ e] Mason Betha de hemel gezonden [Nelly] Geen spel kan veranderen wat u vertegenwoordigt You cant bel me met geen geld dat ik nooit uitgegeven Ze maken geen vliegtuigen niet meer gaan en staan waar ik nooit gegaan Ik ben niet moet blijven zondigen om Spinnin te houden Ik geef de voorkeur roze dobbelstenen met perzik linnen Ik geef les deze vrouwen wat ze in deze aarde Zoek jou, vind dat je echt meer waard Ik verander je eigenwaarde U werd gemaakt voor een koning Heeft hij echt van je hou? Hij is niet gaf je een ring Ik e-uitkrabben de haat Dat maakte je bedoelt Heb je 20 lookin '50 En u slechts 18 Dan ya een schone lei Het is niet een nep-droom Bye bye Hatas We gaan naar hiatus Ik hou nog steeds vanu Ik wil je nog steeds Ik heb nog steeds heb je nodig In mijn leven In mijn * Ik STILL I LOVE YOU IK WIL JE (Ze gon boos op dit ene lil derrty) IN MIJN LEVEN U en mij was bedoeld om te worden als er nu een U en mij hebben we gon som leuk nu U en mij van zon tot zon Jij en ik dat is een ding weet ik zeker Dus meisje zeg, mij is er iets wat ik kan doen om je te zien Misschien kun je maken a lil keer zal ik aan u Ik moet gewoon vertellen u wat ik goin ben 'door Gotta laten u weten dat ik nog steeds van je hou theres zo veel dingen die ik wil delen met jullie zo veel is er om mij mis je voor wat het waard meisje Ik zweer de waarheid moet u laten weten I still love you! I still love you Ik wil je nog steeds Ik heb nog steeds heb je nodig In mijn leven In mijn * Ik STILL I LOVE YOU IK WIL JE IN MIJN LEVEN I still love you Ik wil je nog steeds Ik heb nog steeds heb je nodig In mijn leven In mijn * (Het is voor Reel) Ik STILL I LOVE YOU (Dit moet illegale recht Herre worden ya weet wat ik bedoel?) IK WIL JE (Is geen manier waarop we moeten op hetzelfde spoor lil derrty) INMIJN LEVEN