Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Songtekst: Miss Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly - Miss Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Miss Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Miss Me .

Origineel

Lady, I don't want to dance with nobody, but you If you don't believe me let me just work on your body, to prove You see shorty got it all 6 inches left Shorty got them on My (?) lost, lips spread Kiss me through the phone Or better yet spend a lot And kiss me in the 'morn You go miss me when I'm gone It's been a rough week Another drink please I'm walking the floor, that's when You do your entrance, sexy movements You knock me off shore Girl it seems like you need company I can tell by the look in your eye Could you possibly, exclusively Give me just a minute of your time Lady, I don't want to dance with nobody, but you If you don't believe me Let me just work on your body, to prove You're going to miss me when I'm gone Miss me when I'm gone Miss me when I'm gone, tonight I'm going to miss you when you're gone Miss you when you're gone Miss you when you're gone, tonight I'd like a tropic No one can top it We running the floor, tonight Your swag is so sick You got me homesick 3 o'clock and we're out Girl it seems like you need company I can tell by the look in your eye Could you possibly, exclusively Give me just a minute of your time Lady, I don't want to dance with nobody, but you If you don't believe me Let me just work on your body, to prove You're going to miss me when I'm gone Miss me when I'm gone Miss me when I'm gone, tonight I'm going to miss you when you're gone Miss you when you're gone Miss you when you're gone, tonight Hey shorty, how that body work Let me see that body jerk Let me get behind it Snap it, claim it like I found it first Throw that thing off in reverse Slap that thing off in the dirt Bring up and over just enough to see under your skirt Damn short, you know what to do And I don't want to dance With nobody else but you See they may be a 10 But next to you girl, they a 2 And you going to want to take me home Once she see just what I'm on Lady, I don't want to dance with nobody, but you If you don't believe me Let me just work on your body, to prove Lady, I don't want to dance with nobody, but you If you don't believe me Let me just work on your body, to prove You're going to miss me when I'm gone Miss me when I'm gone Miss me when I'm gone, tonight I'm going to miss you when you're gone Miss you when you're gone Miss you when you're gone, tonight

 

Vertaling

Dame, ik wil niet dansen met niemand, maar je Als je me niet gelooft laat me gewoon werken op je lichaam, om te bewijzen Je ziet shorty heeft het allemaal Resterende 6 inch Shorty kreeg ze op Mijn (?) Verloren, lippen gespreid Kus me via de telefoon Of beter nog besteden veel En kus me in de 's morgens Ga je me missen als ik weg ben Het is een zware week Nog een drankje kunt u Ik loop de vloer, dat is wanneer U doet uw entree, sexy bewegingen U af klopt me kust Meisje het lijkt alsof je bedrijf nodig Ik kan u vertellen door de blik in je ogen Kunt u eventueel, uitsluitend Geef mij maar een minuut van je tijd Dame, ik wil niet dansen met niemand, maar je Als je me niet gelooft Laat me gewoon werken op je lichaam, om te bewijzen Je gaat me missen als ik weg ben Me missen als ik weg ben Me missen als ik weg ben, vanavond Ik ga je missen als je weg bent Mis je When You're Gone Mis je als je weg bent, vanavond Ik wil graag een trope Niemand kan boven het We draaien de vloer, vanavond Uw swag is zo ziek Je hebt meheimwee 3 uur en we zijn uit Meisje het lijkt alsof je bedrijf nodig Ik kan u vertellen door de blik in je ogen Kunt u eventueel, uitsluitend Geef mij maar een minuut van je tijd Dame, ik wil niet dansen met niemand, maar je Als je me niet gelooft Laat me gewoon werken op je lichaam, om te bewijzen Je gaat me missen als ik weg ben Me missen als ik weg ben Me missen als ik weg ben, vanavond Ik ga je missen als je weg bent Mis je When You're Gone Mis je als je weg bent, vanavond Hey shorty, hoe dat lichaam het werk Laat me zien dat lichaam eikel Laat me achter Snap het, beweren dat het net als ik vond het eerst Gooi dat ding af in omgekeerde Slap dat ding af in het vuil Brengen en over net genoeg om te zien onder je rokje Damn Kortom, u weet wat te doen En ik wil niet om te dansen Met niemand anders dan jij Zien dat ze kunnen worden een 10 Maar naast je meisje, ze een 2 En ga je te willen nemen me mee naar huis Als ze eenmaal zien wat ik op Dame, ik wil niet dansen met niemand, maar je Als je niet gelooftmij Laat me gewoon werken op je lichaam, om te bewijzen Dame, ik wil niet dansen met niemand, maar je Als je me niet gelooft Laat me gewoon werken op je lichaam, om te bewijzen Je gaat me missen als ik weg ben Me missen als ik weg ben Me missen als ik weg ben, vanavond Ik ga je missen als je weg bent Mis je When You're Gone Mis je als je weg bent, vanavond