Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nelly Songtekst: Promiscuous Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Nelly - Promiscuous Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Promiscuous Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nelly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nelly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Promiscuous Girl .

Origineel

Am I throwin you off? Nope Didn't think so How you doing young lady That feeling that you giving really drives me crazy You don't have till play about the joke I was at a loss of words first time that we spoke Looking for a girl that 'll treat you right You looking for her in the day time with the light You might be the type if I play my cards right I'll find out by the end of the night You expect me to just let you hit it But will you still respect me if you get it All I can do is try, give me one chance What's the problem I don't see no ring on your hand, I be the first to admit it, I'm curious about you, you seem so innocent You want to get in my world, get lost in it Boy I'm tired of running, lets walk for a minute Chorus- Promiscuous girl Wherever you are I'm all alone And it's you that I want Promiscuous boy You already know That I'm all yours What you waiting for? Promiscuous girl You're teasing me You know what I want And I got what you need Promiscuous boy Let's get to the point Cause we're on a roll You ready? Verse- Roses are red Some diamonds are blue Chivalry is dead But you're still kind of cute Hey! I can't keep my mind off you Where you at, do you mind if I come through I'm out of this world come with me to my planet Get you on my level do you think that you can handle it? They call me Thomas last name Crown Recognize game I'm a lay mine's down I'm a big girl I can handle myself But if I get lonely I'm need your help Pay attention to me I don't talk for my health I want you on my team So does everybody else. Baby we can keep it on the low Let your guard down ain't nobody gotta know If you with it girl I know a place we can go What kind of girl do you take me for? Chorus- Promiscuous girl Wherever you are I'm all alone And it's you that I want Promiscuous boy You already know That I'm all yours What you waiting for? Promiscuous girl You're teasing me You know what I want And I got what you need Promiscuous boy Let's get to the point Cause we're on a roll You ready? Don't be mad, don't get mean Don't get mad, don't be mean Hey! Don't be mad, don't get mean Don't get mad, don't be mean Wait! I don't mean no harm I can see you with my t-shirt on I can see you with nothing on feeling on me before you bring that on Bring that on You know what I mean Girl, I'm a freak you shouldn't say those things I'm only trying to get inside your brain To see if you can work me the way you say It's okay, it's alright I got something that you gon' like Hey is that the truth or are you talking trash Is your game M.V.P. like Steve Nash Chorus- Promiscuous Girl Wherever you are I'm all alone And its you that I want Promiscuous Boy I'm calling your name But you're driving me crazy The way you're making me wait Promiscuous Girl You're teasing me You know what I want And I got what you need Promiscuous Boy We're one in the same So we don't gotta play games no more

 

Vertaling

Ben ik throwin je uit? Nope Didn't think so Hoe gaat het jonge dame Dat gevoel dat je echt het geven drives me crazy U hoeft niet tot toneelstuk over de grap Ik was op een verlies van woorden eerste keer dat we spraken Op zoek naar een meisje dat 'll recht u behandelen U zoekt haar op de dag tijd met het licht U kunt het type als ik mijn kaarten te spelen rechts Ik zal uitzoeken door het einde van de nacht U verwacht ik laat je erop slaat Maar wil je nog steeds respect voor mij als je het krijgt Alles wat ik kan doen is proberen, geef me een kans Wat is het probleem dat ik zie niet in geen ring aan je hand, ben ik de eerste om toe te geven, ben ik nieuwsgierig naar je, je lijkt zo onschuldig Wil je in mijn wereld, verdwalen in het Boy Ik ben moe van het lopen, laat lopen voor een minuut Chorus - Promiscuous Girl Waar u ook bent Ik ben helemaal alleen En het is u dat ik wil Promiscuous boy Je weet al That I'm all yours Waar wacht je nog op? Promiscuous Girl Je plaagt me Je weet wat ik wil En ik heb wat jenodig hebben Promiscuous boy Let's get to the point Cause we're on a roll Ben je klaar? Vers - Rozen zijn rood Sommige diamanten zijn blauw Chivalry is dead Maar je bent nog steeds soort van leuk He! Ik kan niet blijven mijn gedachten uit je Waar je op, doe je het erg als ik kom via Ik ben niet van deze wereld met mij mee naar mijn planeet Krijg je op mijn niveau denkt u dat u het kunt behandelen? They call me Thomas achternaam Crown Herkennen spel Ik ben een leek mijne is down Ik ben een grote meid Ik kan mezelf Maar als ik eenzaam ben ik uw hulp nodig Besteed aandacht aan me dat ik niet praten voor mijn gezondheid Ik wil dat je op mijn team Dus doet iedereen. Baby houden we het op de lage Laat je hoede is niet niemand moet weten Als je met het meisje dat ik ken een plaats waar we kunnen gaan Wat voor soort meisje doe je me voor? Chorus - Promiscuous Girl Waar u ook bent Ik ben helemaal alleen En het is u dat ik wil Promiscuous boy Je weet al That I'm all yours Waar wacht je nog op? Promiscuous Girl Je plaagt me Weet je wat ikwillen En ik heb wat je nodig hebt Promiscuous boy Let's get to the point Cause we're on a roll Ben je klaar? Wees niet boos, krijgen niet zeggen Don't get mad, wees niet zeggen He! Wees niet boos, krijgen niet zeggen Don't get mad, wees niet zeggen Wachten! Ik bedoel niet geen kwaad Ik zie je met mijn t-shirt aan Ik zie je met niets op gevoel op mij doen voordat je dat op Breng dat op Je weet wat ik bedoel Meisje, ik ben een freak moet je niet zeggen dat die dingen Ik ben maar probeer te krijgen in uw hersenen Om te zien of je kunt werken me de weg je zeggen It's okay, it's alright Ik heb iets dat je gon 'als He, is dat de waarheid of heb je het vuilnis Is uw game MVP like Steve Nash Chorus - Promiscuous Girl Waar u ook bent Ik ben helemaal alleen En zijn je dat ik wil Promiscuous Boy Ik bel je naam Maar je bent me gek De manier waarop je maakt me wachten Promiscuous Girl Je plaagt me Je weet wat ik wil En ik heb wat je nodig hebt Promiscuous Boy We zijn een in dezelfde Zowe niet moet spelen spelletjes niet meer