Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelson cavaquinho Songtekst: a última rodada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelson cavaquinho - a última rodada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a última rodada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelson cavaquinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelson cavaquinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a última rodada .

Origineel

Hoje eu vim aqui p'ra te despedir. Adeus, noites de festa. Amigos de seresta. Um brinde à despedida. De quem passou a vida. Trocando na orgia. A noite pelo dia. Mulheres que eu amava. Canções que eu entoava. Não posso mais amar. Nem posso mais cantar. Já treme a minha mão. Se pego o violão. E este é o fim de quem viveu assim. Adeus, meus companheiros. Da última rodada. Na noite enluarada. Que está chegando ao fim. Eu vou viver p'ra quem soube me perdoar. E vai aproveitar o que restou de mim. Eu vou viver p'ra quem soube me perdoar. E vai aproveitar o que restou de mim

 

Vertaling

Vandaag kwam ik hier om afscheid van je te nemen. Vaarwel, feestavonden. Seresta vrienden. Een toost op het afscheid. Aan hen die hun leven doorbrachten. Uitwisselen in orgie. Nacht voor dag. Vrouwen waar ik van hield. Liedjes die ik vroeger zong. Ik kan niet meer liefhebben. Ik kan niet meer zingen. Mijn hand beeft Als ik de gitaar oppak. En dit is het einde van hen die zo leefden. Vaarwel, mijn metgezellen. Van de laatste ronde. In de maanverlichte nacht. Dat loopt ten einde. Ik zal leven voor hen die wisten hoe ze me moesten vergeven. En zal genieten van wat er over is van mij. Ik zal leven voor hen die wisten hoe ze me moesten vergeven. En zal genieten van wat er over is van mij