Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelson e davi Songtekst: mesmo erro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelson e davi - mesmo erro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mesmo erro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelson e davi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelson e davi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mesmo erro .

Origineel

Nelson e Davi. Mesmo Erro ? versão de Same Mistake. Vi o mundo virar em meus lençóis. Outra vez não consegui dormir. Vou pra rua só pensando em nós. Sem saber por que eu vivo assim. Pra que ferir um coração, que só me quer. Hello, hello. Não há um lugar que eu não possa ir. Mas tudo agora é tão confuso. Meu coração esta pesado. Sem você eu perdi a razão... para viver. aoooo aooooo aooooo. Eu mandei meu coração ir a luta. E ele voltou pra me contar. Disse que viu meu inimigo. E que se parecia comigo. E foi por isso que parti... pra me ferir. aooooo aooooo aooooo. Não estou pedindo uma segunda chance. Estou gritando com toda minha voz. Não me dê escolha, só me dê razão. Senão eu vou cometer... o mesmo erro outra vez. aooooo. E se um dia eu te encontrar. Quem sabe iremos conversar. Não acredite nas promessas. Porque não há promessas que eu cumpra. Então, não me dê escolha, me dê razão. aooooo aooooo aooooo. Não estou pedindo uma segunda chance. Estou gritando com toda minha voz. Não me dê escolha, só me dê razão. Senão eu vou cometer o mesmo erro. Não estou pedindo uma segunda chance. Estou gritando com toda minha voz. Não me dê escolha, só me dê razão. Senão eu vou cometer... o mesmo erro outra vez. aooooo aooooo aooooo aooooo. Vi o mundo virar em meus lençóis. aooooo. Outra vez eu não pude dormir. aooooo. Vou pra rua só pensando em nós. aooooo. Vejo as estrelas. aooooo. Vejo as estrelas caindo. aoooo. E me pergunto. aooooo. Onde eu errei

 

Vertaling

Nelson & David. Same Mistake ? versie van Same Mistake. Ik zag de wereld draaien in mijn lakens. Ik kon weer niet slapen. Ik ga naar de straat alleen maar denken over ons. Ik weet niet waarom ik zo leef. Waarom een hart kwetsen dat alleen mij wil. Hallo, hallo. Er is geen plaats waar ik niet heen kan Maar alles is zo verwarrend nu Mijn hart is zwaar. Zonder jou ben ik de reden kwijt... om te leven. Ik stuurde mijn hart om te vechten. En het kwam terug om me te vertellen. Hij zei dat hij mijn vijand zag. En dat het op mij leek. En dat is waarom ik wegging... om mezelf pijn te doen. Ik vraag niet om een tweede kans. Ik schreeuw met heel mijn stem. Geef me geen keus, geef me een reden. Of anders maak ik... dezelfde fout weer. En als ik je op een dag ontmoet. Misschien zullen we praten. Geloof de beloftes niet. Want er zijn geen beloftes die ik kan houden. Dus geef me geen keus, geef me een reden. Ik vraag niet om een tweede kans. Ik schreeuw met heel mijn stem. Geef me geen keus, geef me een reden. Of anders maak ik dezelfde fout. Ik vraag niet om een tweede kans. Ik schreeuw met heel mijn stem. Geef me geen keus, geef me een reden. Of anders maak ik... dezelfde fout weer. Ik zag de wereld draaien in mijn lakens. aooooo. Een andere keer kon ik niet slapen. aooooo. Ik ga naar de straat alleen al denkend aan ons. Ik zie de sterren. aooooooooo. Ik zie de sterren vallen. aoooo. En ik vraag me af. aooooo. Waar ben ik de fout ingegaan.