Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelson riddle Songtekst: shangri la

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelson riddle - shangri la ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shangri la? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelson riddle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelson riddle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shangri la .

Origineel

Your kisses take me to Shangri-La Each kiss is magic that makes my little world a Shangri-La A land of bluebirds and fountains and nothing to do But cling to an angel that looks like you And when you hold me, how warm you are Be mine, my darling, and spend your life with me in Shangri-La For anywhere you are is Shangri-La Your kisses take me to Shangri-La Each kiss is magic that makes my little world a Shangri-La A land of bluebirds and fountains and nothing to do But cling to an angel that looks like you And when you hold me, how warm you are Be mine, my darling, and spend your life with me in Shangri-La For anywhere you are is Shangri-La

 

Vertaling

Jouw kussen brengen me naar Shangri-La Elke kus is magie die van mijn kleine wereld een Shangri-La maakt Een land van bluebirds en fonteinen en niets te doen maar me vastklampen aan een engel die op jou lijkt En als je me vasthoudt, hoe warm je bent Wees de mijne, mijn lieveling, en breng je leven met mij door in Shangri-La Want waar jij bent is Shangri-La Jouw kussen brengen me naar Shangri-La Elke kus is magie die van mijn kleine wereld een Shangri-La maakt Een land van bluebirds en fonteinen en niets te doen Maar me vastklampen aan een engel die op jou lijkt En als je me vasthoudt, hoe warm je bent Wees de mijne, mijn lieveling, en breng je leven met mij door in Shangri-La Want waar jij bent is Shangri-La