Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nelson sargento Songtekst: só voltarei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nelson sargento - só voltarei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só voltarei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nelson sargento! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nelson sargento en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só voltarei .

Origineel

Eu só voltarei. Se você chorar. O que eu chorei. Eu só voltarei. Se você chorar. O que eu chorei. Nosso grande amor desabrochou. Qual uma flor. Depois murchou. Mas fenecer não deixarei. Acontece que eu te amo tanto. Mas só quando eu ver seu pranto. É que a minha opinião. Eu mudarei

 

Vertaling

Ik kom alleen maar terug. Als je huilt. Wat ik huilde. Ik kom alleen maar terug Als je huilt. "Wat ik riep. "Onze grote liefde is opgebloeid. Als een bloem Toen verdorde het. Maar ik zal het niet laten vervagen. Ik hou toevallig heel veel van je. Maar alleen als ik je tranen zie Is dat mijn mening Ik zal veranderen