Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neneh cherry Songtekst: together now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neneh cherry - together now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van together now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neneh cherry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neneh cherry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals together now .

Origineel

Into the morning Got me through the night I've seen the light I see the light I live of what I need I've got greed I've been a sinner for as long as I know So help me understand The little that I know Shadow dancing with my spirit Got to face your demon on your own Take my body and put it through the dust I've been buried in the crust Together now So help me understand The little that I know Together now, together now It's us now, It's us now And there's them, and there's them And should we start again Together now, together now It's us now, it's us now... The descendants of Christ And it's you Will you help me I'm confused What you gonna do With the little that I know With the little that I got We're together now, we're together It's us now And there's them, and there's them And should we start again Together now, together now It's us now, it's us now...

 

Vertaling

In de morgen Got me through the night I've seen the light Ik zie het licht Ik leef van wat ik nodig heb Ik heb hebzucht Ik ben een zondaar zolang als ik weet Dus help me begrijpen Het weinige dat ik weet Schaduw danst met mijn geest Je moet je demon in je eentje onder ogen zien Neem mijn lichaam en steek het door het stof Ik ben begraven in de korst Samen nu Dus help me begrijpen Het weinige dat ik weet Samen nu, samen nu Het is nu wij, het is nu wij En daar zijn zij, en daar zijn zij En moeten we opnieuw beginnen Samen nu, samen nu Wij zijn het nu, wij zijn het nu... De nakomelingen van Christus En jij bent het. Wil je me helpen ik ben in de war Wat ga je doen Met het weinige dat ik weet Met het weinige dat ik heb We zijn nu samen, we zijn samen It's us now En daar zijn zij, en daar zijn zij En als we opnieuw beginnen Samen nu, samen nu Het is ons nu, het is ons nu...