Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neon hitch Songtekst: pussy power

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neon hitch - pussy power ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pussy power? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neon hitch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neon hitch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pussy power .

Origineel

Ughh. Ungawa. Neon got that powah. All my bitches need is to use that pussy power. Strawberries & tequila. When I drink I start to feel ya. David Bowie is my jesus. Turn my berries into wine. Just to have a good time. David Bowie is my jesus. I like it. I like it. I like it, a lot. Ughh. Ungawa. Neon got that powah. All my bitches need is to use that pussy power. Pussy, pussy, pussy. Pussy power. Strawberries & tequila. Got double vision but I see ya. David Bowie is my jesus. Like a young American. Hold your flag up high. David Bowie is my jesus. I like it. I like it. I like it, a lot. Ughh. Ungawa. Neon got that powah. All my bitches need is to use that pussy power. I like it. I like it. I like it, a lot

 

Vertaling

Ughh. Ungawa. Neon heeft die kracht. Alles wat mijn teven nodig hebben is om die kut kracht te gebruiken. Aardbeien en tequila. Als ik drink begin ik je te voelen. David Bowie is mijn Jezus. Verander mijn bessen in wijn. Gewoon om een goede tijd te hebben. David Bowie is mijn Jezus. Ik vind het lekker. Ik vind 'm mooi. Ik vind het leuk, heel erg leuk. Ughh. Ungawa. Neon heeft die kracht. Al wat mijn teven nodig hebben is om die kutjeskracht te gebruiken. Poesje, poesje, poesje. Pussy power. Aardbeien en tequila. Ik heb dubbel zicht, maar ik zie je. David Bowie is mijn Jezus. Als een jonge Amerikaan. Hou je vlag hoog. David Bowie is mijn Jezus. Ik vind 'm mooi. Ik vind 'm mooi. Ik vind het leuk, heel erg leuk. Ughh. Ungawa. Neon heeft die kracht. Alles wat mijn teven nodig hebben is om die kut kracht te gebruiken. Ik vind het leuk. Ik vind het leuk. Ik hou ervan, heel veel