Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neon trees Songtekst: 1983

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neon trees - 1983 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1983? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neon trees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neon trees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1983 .

Origineel

Whoa, whoa I've been here lookin' dynamite Alone against the wall Girls like you give it all so cold Talkin' cheap in a bathroom stall And you look so smooth Better tell me the truth Would you trade me Out for someone cool? I know you better than you do So put out your cigarette And kiss me on The lips tonight Me and you You and me Let's go back Let's go back Nineteen-eighty-three is calling I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Oh oh oh Nineteen-eighty-three I've got something that I've kept inside And the blood is on the blade You're there suckin' on a lollipop Like you haven't aged a day And it ain't so pretty when you're playin' cute When your body's up against some fool Does he feel it 'Cause I feel it Me and you Let's go back to Nineteen-eighty-three is calling I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Nineteen-eighty-three The year I was born I won't Be ignored So get your feet on the floor I'm the only one Are you afraid I still make you move Me and you You and me Let's go back to Nineteen-eighty-three Me and you You and me Let's go back to Nineteen-eighty-three Oh, oh, oh, oh Me and you You and me Let's go back to Nineteen-eighty-three is calling I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Nineteen-eighty-three Me and you You and me Let's go back to Nineteen-eighty-three is calling I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Nineteen-eighty-three Oh, oh, oh Nineteen-eighty-three Oh, oh, oh Nineteen-eighty-three

 

Vertaling

Whoa, whoa I've been here lookin' dynamite Alone against the wall Girls like you give it all so cold Talkin 'goedkoop in een badkamer kraam And you look so smooth Vertel me liever de waarheid Zou je me ruilen voor iemand cool? Ik ken je beter dan jijzelf Dus doof je sigaret En kus me op De lippen vanavond Ik en jij Jij en ik Laten we teruggaan. Let's go back Negentienachttiendrie roept I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Oh oh oh Negentien-achttig-drie I've got something that I've kept inside And the blood is on the blade You're there suckin' on a lollipop Like you haven't aged a day En het is niet zo mooi als je lief speelt Als je lichaam tegenover een dwaas staat Voelt hij het 'Cause I feel it Ik en jij Laten we teruggaan naar Nineteen-eighty-three is calling I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Nineteen-eighty-three Het jaar dat ik geboren ben Ik zal niet genegeerd worden Dus ga met je voeten op de grond staan I'm the only one Ben je bang dat ik je nog steeds laat bewegen Ik en jij Jij en ik Laten we teruggaan naar Nineteen-eighty-three Ik en jij Jij en ik Laten we teruggaan naar Nineteen-eighty-three Oh, oh, oh, oh Ik en jij Jij en ik Laten we teruggaan naar Nineteen-eighty-three is calling I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Nineteen-eighty-three Ik en jou Jij en ik Laten we teruggaan naar Nineteen-eighty-three is calling I've been on my knees and crawlin' Back to you It's coming all back to me Nineteen-eighty-three Oh, oh, oh Nineteen-eighty-three Oh, oh, oh Nineteen-eighty-three