Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: neurotic outsiders Songtekst: always wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: neurotic outsiders - always wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van always wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van neurotic outsiders! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van neurotic outsiders en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals always wrong .

Origineel

I'm always wrong you're always right We're in our room we start to fight Now there's some light I see the way I don't care how you must stay now I'm in the mood the light is soft You want to talk talk about you Inside I scream I need you now Inside of me inside of you You're the kind of pain I can do without You're the kind of pain I can do without You're the kind of pain I can do without You're the kind of pain I can do without We're alright you know we're alright And if we lose I know we don't die Two lives and you're driving me crazy I'm done with you obsessing you baby Be good I'll be good to you baby No lies I'll be here for you baby always Always always always always Two lives and you're driving me crazy I'm done with you obsessing you baby Be good I'll be good to you baby No lies I'll be here for you baby

 

Vertaling

Ik heb het altijd mis jij hebt altijd gelijk We zijn in onze kamer en we beginnen te vechten Nu is er wat licht ik zie de weg Het kan me niet schelen hoe je nu moet blijven Ik ben in de stemming het licht is zacht Je wilt praten praten over jou Van binnen schreeuw ik ik heb je nu nodig Binnen in mij binnen in jou Jij bent het soort pijn waar ik zonder kan Jij bent het soort pijn waar ik zonder kan Jij bent het soort pijn waar ik zonder kan Jij bent het soort pijn waar ik zonder kan We zijn oké, je weet dat we oké zijn En als we verliezen weet ik dat we niet sterven Twee levens en je maakt me gek Ik ben klaar met je obsessie, schatje Wees lief, ik zal lief voor je zijn Geen leugens ik zal er altijd voor je zijn schat Altijd, altijd, altijd, altijd Twee levens en je maakt me gek Ik ben klaar met je geobsedeerd zijn baby Wees goed, ik zal goed voor je zijn, baby geen leugens ik zal er voor je zijn baby