Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: never shout never Songtekst: california

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: never shout never - california ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van california? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van never shout never! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van never shout never en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals california .

Origineel

Oh my God, I Had the most amazing time Last night, I dreamt I saw you again That's when the flashbacks started to begin They started slow, But they picked up fast, So I got off my ass, And I ran away, to Californ-I-a La la la la la la la la la Californ-I-a La la la la la la la la la Oh my God I, Should've never let you leave my side Should have never left you alone, It probably seems like I'm never coming home But I'm so lost, Living life fast, Please get off Your ass, so I won't waste Away in Californ-I-a La la la la la la la la Californ-I-a La la la la la la la la Just so you know, I'm never coming home I'm having a great day (a great day) In Californ-I-a La la la la la la la la la La la la la la la la la la La la la la la la la la la

 

Vertaling

Oh mijn God, ik Had de meest geweldige tijd Afgelopen nacht, droomde ik dat ik je weer zag. Toen begonnen de flashbacks. Ze begonnen langzaam, Maar ze begonnen snel, Dus ik kwam van mijn kont af, En ik rende weg, naar Californië. La la la la la la la la Californ-I-a La la la la la la la la la Oh mijn God ik, Ik had je nooit van mijn zijde moeten laten wijken Ik had je nooit alleen moeten laten, Het lijkt waarschijnlijk alsof ik nooit meer thuis kom Maar ik ben zo verloren, Ik leef het leven snel, Ga alsjeblieft van me af Je kont, dus Ik zal niet verspillen Away in Californië-I-a La la la la la la la la Californ-I-a La la la la la la la la Het is maar dat je het weet, I'm never coming home I'm having a great day (a great day) In Californië-a La la la la la la la la la La la la la la la la la la La la la la la la la la la