Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new boyz Songtekst: tough kids

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new boyz - tough kids ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tough kids? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new boyz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new boyz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tough kids .

Origineel

Born to make it alone from the skids Don't take it for more than it is 'Cause we're tough kids We are tough kids You already know, you already know, Come on You already know, you already know, Come on You already know, you already know, Come on You already know, you already know Don't be sayin' they gon' help me and still be bluffing So if you ain't gonna hate on me, don't tell me nothing Heard you lyin' on me, little man, better tell the truth I'm not your clone, but I am still ahead of you Too cool to care, screw new suits for douche dudes Rule blind ref to the def, what did you do Testing me trusting me, you lucky I'm for you If hip hop is dead then I must be immortal While I was on the road spending nights with dancers You was at home talking 'bout how tight my pants is They throwin' all these shots and they think it's gonna rattle me My haters Pepto Bismol brings shit outta me Like ever since a kid I knew the top was where I had to be The sky is the limit and I'm makin' fun of gravity I'll fight it on me with no sword maybe with no gun Try to stop me, you won't make it Man, maybe it was 'cause I was Born to make it alone from the skids Don't take it for more than it is 'Cause we're tough kids We are tough kids We are tough kids Here I come I'm a tough kid proven my actions are foolish I spit dumb bars like boy that's stupid What is he ruthless have a brain use it Havin' an illusion I'ma go how you get You better watch out if you walk the streets 'Cause if you ain't got money then talk is cheap You wanna walk with me talk with me bark with me spark me Boy I know I'm better cuz my cheddar got calories Got my own squad ran my name like they marry me We the best now and there is really no comparedy All ya do is better me like bowin' on the floor I'm a tough kid code name Kids Next Door I don't take no shit, we don't take no shit All my niggas on my team they don't take no shit Bring 'em out 'cause I'm goin' in like WOW You niggas so surprised, surprise a beat down Born to make it alone from the skids Don't take it for more than it is 'Cause we're tough kids We are tough kids We are tough kids

 

Vertaling

Born to make it alone from the skids Neem het niet voor meer dan het is 'Cause we're tough kids We are tough kids Je weet het al, je weet het al, kom op Je weet het al, je weet het al, kom op Je weet het al, je weet het al, Kom op Je weet het al, je weet het al Zeg niet dat ze me gaan helpen en dan nog bluffen Dus als je me niet gaat haten, vertel me dan niets Ik hoorde je liegen, kleine man, vertel me de waarheid Ik ben niet je kloon, maar ik ben je nog steeds voor Te cool om erom te geven, nieuwe pakken voor sukkels kunnen de pot op Regel blinde scheidsrechter voor de verdediging, wat heb je gedaan Test me, vertrouw me, je hebt geluk dat ik voor jou ben Als hiphop dood is dan moet ik onsterfelijk zijn While I was on the road spending nights with dancers Was jij thuis aan het praten over hoe strak mijn broek zit Ze gooien al deze shots en ze denken dat het me zal doen schrikken Mijn haters Pepto Bismol brengt stront uit me Als sinds ik een kind was wist ik dat de top was waar ik moest zijn The sky is the limit and I'm makin' fun of gravity Ik zal het gevecht aangaan zonder zwaard, misschien zonder geweer Probeer me tegen te houden, je zult het niet halen Man, misschien was het omdat ik Born to make it alone from the skids Neem het niet voor meer dan het is 'Cause we're tough kids We are tough kids We are tough kids Here I come I'm a tough kid proven my actions are foolish Ik spuug stomme tralies zoals jongen dat is stom Wat is hij meedogenloos heb een brein gebruik het Ik heb een illusie, ik ga hoe jij wordt Je kunt beter uitkijken als je op straat loopt 'Cause if you ain't got money then talk is cheap Wil je met me lopen, met me praten, met me blaffen, met me vonken Jongen, ik weet dat ik beter ben, want mijn cheddar heeft calorieën Got my own squad ran my name like they marry me Wij zijn nu de beste en er is echt geen vergelijking Alles wat je doet is me verbeteren zoals buigen op de vloer I'm a tough kid code name Kids Next Door I don't take no shit, we don't take no shit Al mijn nikkers in mijn team pikken geen reet Breng ze naar buiten, want ik ga naar binnen als WOW Jullie nikkers zijn zo verrast, verrast door een pak slaag. Born to make it alone from the skids Neem het niet voor meer dan het is 'Cause we're tough kids We are tough kids We are tough kids