Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new edition Songtekst: leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new edition - leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new edition! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new edition en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave me .

Origineel

I know it comes as no surprise That I am so in love with you When I think of us two, I start feeling blue Something that I've gotten used to But lately I must admit times have been hard Put a straining pain on my heart As much as it hurts to say these words I think that is best for you to Leave me live your life don't worry I will be alright In no time you'll find someone Who's better than I Go now don't you cry I'll always be right by your side Maybe someday we'll get another try It seems as though every time I speak your name I get weak 'Cause I imagine before I go to sleep That you are right here with me Somebody told be You can't appreciate what you got until it is gone But they were so wrong because I have cherished you Its just that I'm not the one you care Leave me live your life don't worry I will be alright In no time you'll find someone Who's better than I Go now don't you cry I'll always be right by your side Maybe someday we'll get another try Deep down inside Please hear me now You expect so much That's why I'm hurtin' inside And I don't even And appreciate it for my average girl This is where we've grown apart And I don't know if we can handle The trouble If not its gonna hurt me to see you Leave me live your life don't worry I will be alright In no time you'll find someone Who's better than I Go now don't you cry I'll always be right by your side Maybe someday We'll get another try Leave me live your life don't worry I will be alright In no time you'll find someone

 

Vertaling

Ik weet dat het geen verrassing is dat ik zo verliefd op je ben Als ik aan ons tweeën denk, begin ik me blauw te voelen Iets waar ik aan gewend ben geraakt Maar de laatste tijd moet ik toegeven dat het moeilijke tijden zijn Een drukkende pijn op mijn hart Hoezeer het ook pijn doet om deze woorden te zeggen Ik denk dat het het beste voor je is om Laat me je leven leiden, maak je geen zorgen. Ik red me wel. Binnen de kortste keren vind je iemand die beter is dan ik. Ga nu en huil niet Ik zal altijd aan je zijde staan Misschien kunnen we het ooit nog eens proberen Het lijkt alsof elke keer ik je naam uitspreek ik zwak word Want voor ik ga slapen stel ik me voor Dat je hier bij me bent Iemand vertelde me Je kunt niet waarderen wat je hebt totdat het weg is Maar ze hadden het zo mis want ik heb je gekoesterd Het is gewoon dat ik niet degene ben waar je om geeft Laat me je leven leiden, maak je geen zorgen. Het komt wel goed met me. Binnen de kortste keren vind je iemand die beter is dan ik Ga nu en huil niet Ik zal altijd aan je zijde staan Misschien kunnen we het ooit nog eens proberen Diep van binnen Hoor me nu alsjeblieft Je verwacht zo veel Dat is waarom ik pijn heb van binnen En ik kan het niet eens En waardeer het voor mijn gemiddelde meisje Dit is waar we uit elkaar zijn gegroeid And I don't know if we can handle de problemen aankunnen Zo niet, dan zal het me pijn doen je te zien Laat me je leven leiden, maak je geen zorgen. Ik red me wel. Binnen de kortste keren vind je iemand die beter is dan ik. Ga nu en huil niet Ik zal altijd aan je zijde zijn Misschien op een dag zullen we het nog eens proberen Laat me je leven leiden, maak je geen zorgen Ik red me wel. Binnen de kortste keren vind je iemand