Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new edition Songtekst: thank you (the j.g. interlude)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new edition - thank you (the j.g. interlude) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thank you (the j.g. interlude)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new edition! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new edition en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thank you (the j.g. interlude) .

Origineel

Here I am Standing here, father I just want to take out a little time A little time to say thank you Oh thank you You see you watched over me All night long You kept me in your lovin' arms And I want to thank you (Father I) Oh I (Truly I) Truly I thank you I want to thank you 'Cause they said it couldn't be done Lord, oh, but it's because of you That we're standing here together as one Father I Oh I (Truly I) I thank you Father I Oh I (Truly I) I thank you Father I Oh I (Truly I) I thank you

 

Vertaling

Hier sta ik Ik sta hier, vader Ik wil gewoon een beetje tijd nemen Een beetje tijd om dank u te zeggen Oh dank u Zie je, je hebt over me gewaakt De hele nacht lang Je hield me in je liefdevolle armen En ik wil je bedanken (Vader ik) Oh ik (waarlijk ik) waarlijk ik dank u Ik wil U bedanken Cause they said it couldn't be done Heer, oh, maar het komt door U Dat we hier samen staan als één Vader. Oh ik (waarlijk ik) dank U Vader. Oh I (Waarlijk I) Ik dank U Vader ik Oh I (waarlijk I) Ik dank U