Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new found glory Songtekst: jb

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new found glory - jb ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jb? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new found glory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new found glory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jb .

Origineel

[Verse] Well i started all alone and i watched you grow And now please don't take this away from me you rise Then you fall sometimes it seems like you're not there At all but that's the way it should be well take me for example And erase your opinions about me only time will tell where will you be Where have you gone two years of my life now it's all gone

 

Vertaling

[Verse] Nou ik begon helemaal alleen en ik zag je groeien En nu alsjeblieft neem dit niet van me af je stijgt Dan val je soms lijkt het alsof je er niet bent maar dat is de manier waarop het zou moeten zijn, neem mij als voorbeeld En wis je mening over mij alleen de tijd zal het leren waar zal je zijn Waar ben je gebleven twee jaar van mijn leven nu is het allemaal weg