Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new found glory Songtekst: oxygen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new found glory - oxygen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oxygen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new found glory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new found glory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oxygen .

Origineel

Constantly connected To the total unexpected I'm a con A stealer of hearts I only keep this facade To keep you on your toes I'll take a glance while you sleep at night While I come under your nose So don't leave me Don't leave, don't leave me here I can't breathe without you Don't leave, don't leave me here I don't wanna be without you I don't wanna live without you I don't wanna breathe without you You're my oxygen It's hard to get rejected By the one you most expected to be by your side At first hopping, you should run and hide But I don't think you're to blame I've kept you on your toes I dream of you while I sleep at night So nobody will know So don't leave me Don't leave, don't leave me here I can't breathe without you Don't leave, don't leave me here I don't wanna be without you I don't wanna live without you I don't wanna breathe without you You're my oxygen, oxygen With me is where you belong Right with me is where you belong Right here, right here, don't leave me Don't leave, don't leave me here I can't breathe without you Don't leave, don't leave me 'Cause I can't live without you So don't leave, don't leave me here I can't breathe without you Don't leave, don't leave me I don't wanna breathe without you You're my oxygen I don't wanna breathe without you You're my oxygen Oxygen, oxygen, oxygen

 

Vertaling

Voortdurend verbonden Met het totaal onverwachte Ik ben een oplichter Een hartensteler Ik hou alleen deze façade Om je op je tenen te houden Ik werp een blik terwijl je 's nachts slaapt Terwijl ik onder je neus kom Dus verlaat me niet Ga niet weg, laat me hier niet achter Ik kan niet ademen zonder jou Ga niet weg, laat me hier niet achter Ik wil niet zonder jou zijn Ik wil niet leven zonder jou Ik wil niet ademen zonder jou Jij bent mijn zuurstof Het is moeilijk om afgewezen te worden Door degene die je het meest aan je zijde verwacht Als je voor het eerst huilt, zou je je moeten verstoppen Maar ik denk niet dat het jouw schuld is Ik heb je op je tenen gehouden Ik droom van je als ik 's nachts slaap Zodat niemand het zal weten Dus ga niet bij me weg Ga niet weg, laat me hier niet achter Ik kan niet ademen zonder jou Ga niet weg, laat me hier niet achter Ik wil niet zonder jou zijn Ik wil niet leven zonder jou Ik wil niet ademen zonder jou Jij bent mijn zuurstof, zuurstof Bij mij is waar je thuishoort Precies bij mij hoor je thuis Precies hier, precies hier, verlaat me niet Ga niet weg, laat me hier niet achter Ik kan niet ademen zonder jou Ga niet weg, ga niet bij me weg 'Cause I can't live without you Dus ga niet weg, laat me hier niet achter Ik kan niet ademen zonder jou Ga niet weg, laat me niet alleen Ik wil niet ademen zonder jou Jij bent mijn zuurstof Ik wil niet ademen zonder jou You're my oxygen Zuurstof, zuurstof, zuurstof