Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new found glory Songtekst: sincerely me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new found glory - sincerely me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sincerely me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new found glory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new found glory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sincerely me .

Origineel

Dear your name here It's been a long time, very long time Since I've heard your voice And I bet she never thought I was So sorry so? I've had a hard time very hard time Seeing less of you I never thought you knew So can you see You're seeing less of me darling And your blind to the fact that my Heart stopped beating And I'm as good as dead And I'm as good as dead Dear I forgot your name again Just picking up where I left off (oh yeah) This is the part where you leave me So sorry so? I've had a hard time, very hard time Seeing less of you I never thought you knew So can you see You're seeing less of me darling And your blind to the fact that my Heart stopped beating So can you see You're seeing less of me darling And your blind to the fact that my Heart stopped beating And I'm as good as dead And I'm as good as dead This is all I have to say (to say) So can you see You're seeing less of me darling And you're blind to the fact that my Heart stopped beating So can you see You're seeing less of me darling And your blind to the fact that my Heart stopped beating

 

Vertaling

Beste je naam hier Het is lang geleden, heel lang Sinds ik je stem heb gehoord En ik wed dat ze nooit dacht dat ik Zo'n spijt had? Ik heb een moeilijke tijd gehad, een hele moeilijke tijd. Minder van je te zien Ik had nooit gedacht dat je het wist. Dus kan je zien Je ziet minder van mij schat En je bent blind voor het feit dat mijn Hart gestopt is met kloppen En ik ben zo goed als dood En ik ben zo goed als dood Lieverd, ik ben je naam weer vergeten Just picking up where I left off (oh ja) Dit is het deel waar je me verlaat Zo sorry, dus? Ik heb een moeilijke tijd gehad, een hele moeilijke tijd Seeing less of you I never thought you knew Dus kan je zien Je ziet minder van mij schat En je bent blind voor het feit dat mijn Hart gestopt is met kloppen Dus kan je zien Je ziet minder van mij schat En je bent blind voor het feit dat mijn Hart gestopt is met kloppen En ik ben zo goed als dood And I'm as good as dead This is all I have to say (to say) Dus kan je zien Je ziet minder van mij schat En je bent blind voor het feit dat mijn Hart gestopt is met kloppen So can you see You're seeing less of me darling En je bent blind voor het feit dat mijn Hart gestopt is met kloppen