Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new found glory Songtekst: stubborn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new found glory - stubborn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stubborn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new found glory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new found glory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stubborn .

Origineel

Visions of red I never thought that I could get here In the past the pain would blind me And at times I’d wish you dead Now I see a picture clearer than the morning To you I was a monster And you had to save yourself [Chorus] For only one more night To hold you close To tell you you were right Oh, and I’ll take all the blame For only one more night To say what I was too stubborn to before Oh, and I’ll take all the blame Stubborn, I was stubborn Too stubborn before Too stubborn before I left you alone While I went off into my own world Throw up my arms in anger When you’d try to come pull me out Now I see myself more clearly than the morning To you I was hopeless And I had to save myself [Chorus] I’m not trying to win you back I’m not on my knees I owe you this much I’m not holding grudges anymore Anymore [Chorus]

 

Vertaling

Visioenen van rood Ik had nooit gedacht dat ik hier kon komen In het verleden verblindde de pijn me En soms wenste ik je dood Nu zie ik een beeld helderder dan de ochtend Voor jou was ik een monster En jij moest jezelf redden [refrein] Voor nog maar een nacht Om je dicht bij me te houden Om je te vertellen dat je gelijk had Oh, en ik zal alle schuld op me nemen For only one more night Om te zeggen waar ik eerder te koppig voor was Oh, en ik neem alle schuld op me Koppig, ik was koppig Te koppig voordien Te koppig voordat Ik liet je alleen Terwijl ik in mijn eigen wereld vertrok Ik gooide mijn armen in woede omhoog Toen je probeerde me eruit te trekken Nu zie ik mezelf helderder dan de ochtend Voor jou was ik hopeloos En ik moest mezelf redden [refrein] Ik probeer je niet terug te winnen Ik zit niet op mijn knieën Ik ben je zoveel verschuldigd Ik koester geen wrok meer Anymore [refrein]