Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new order Songtekst: blue monday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new order - blue monday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue monday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new order! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new order en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue monday .

Origineel

How does it feel to treat me like you do? When you've laid your hands upon me and told me who you are I thought I was mistaken, I thought I heard your words Tell me how do I feel Tell me now, how do I feel Those who came before me lived through their vocations From the past until completion, they'll turn away no more And still I find it so hard to say what I need to say But I'm quite sure that you'll tell me just how I should feel today I see a ship in the harbor I can and shall obey But if it wasn't for your misfortune, I'd be a heavenly person today And I thought I was mistaken, and I thought I heard you speak Tell me, how do I feel Tell me now, how should I feel Now I stand here waiting I thought I told you to leave me when I walked down to the beach Tell me how does it feel, when your heart grows cold, grows cold, cold

 

Vertaling

Hoe voelt het om me te behandelen zoals jij dat doet? Toen je je handen op me legde en me vertelde wie je bent Ik dacht dat ik me vergiste, ik dacht dat ik je woorden hoorde Zeg me hoe ik me voel Zeg me nu, hoe ik me voel Zij die voor mij kwamen hebben hun roeping beleefd Van het verleden tot de voltooiing, ze zullen zich niet meer afkeren En toch vind ik het zo moeilijk om te zeggen wat ik moet zeggen Maar ik ben er zeker van dat jij me zult vertellen hoe ik me vandaag moet voelen Ik zie een schip in de haven Ik kan en zal gehoorzamen Maar als het niet voor jouw ongeluk was, zou ik vandaag een hemels persoon zijn En ik dacht dat ik me vergiste, en ik dacht dat ik je hoorde spreken Zeg me, hoe voel ik me Zeg me nu, hoe moet ik me voelen Nu sta ik hier te wachten Ik dacht dat ik je gezegd had me te verlaten toen ik naar het strand liep Zeg me hoe het voelt, als je hart koud wordt, koud wordt, koud