Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new order Songtekst: every second counts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new order - every second counts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every second counts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new order! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new order en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every second counts .

Origineel

Every second counts When I am with you I think you are a pig You should be in a zoo I guess I should've known I'd end up on my own Every second counts when I am with you Every second counts Every little counts When I am with you You make me feel so good I never felt so new I saw you long ago Though you never let it show Every little counts when I am with you Every little counts when I am with you Every second counts When I am with you Even though you're stupid I still follow you The smile upon your face, It always stays in place Every second counts when I am with you Every second counts when I am with you

 

Vertaling

Elke seconde telt Als ik bij jou ben denk ik dat je een varken bent Je zou in een dierentuin moeten zitten Ik denk dat ik het had moeten weten dat ik alleen zou eindigen Elke seconde telt als ik bij jou ben Elke seconde telt Elk klein dingetje telt Wanneer ik bij jou ben voel ik me zo goed door jou Ik heb me nog nooit zo nieuw gevoeld Ik zag je lang geleden Hoewel je het nooit laat merken Elk klein beetje telt als ik bij jou ben Elk klein beetje telt als ik bij jou ben Elke seconde telt Wanneer ik bij je ben Ook al ben je dom volg ik je toch De glimlach op je gezicht, Het blijft altijd op zijn plaats Elke seconde telt als ik bij je ben Elke seconde telt als ik bij jou ben