Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: new order Songtekst: sabotage

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: new order - sabotage ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sabotage? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van new order! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van new order en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sabotage .

Origineel

You could make my day What did I do anyway? Change your mind and stay We can shake the blues away Girl this ain't a game That we both should play Maybe I was wrong Treating you that way You could make my day What did I do anyway? Change your mind and stay We can shake the blues away Anytime you want me If you're feeling down Why don't you come with me? I'll turn you around I wish I could cross this great divide Be with you there on the other side Together we'll scale this mountain high You never could run this river dry It's not that easy you say With different people Sometimes you think I'm ok Sometimes I'm evil No matter how much you cry That dirt will stay in your eye It's getting harder to find But we don't have a deadline You put me to the test This could be our getaway You keep me feeling fresh We're driving down that highway Anytime you want me If you're feeling down Why don't you come with me? I'll turn you around I wish I could cross this great divide Be with you there on the other side Together we'll scale this mountain high You never could run this river dry I wish I could cross this great divide Be with you there on the other side I wish I could cross this great divide Be with you there on the other side

 

Vertaling

Je zou mijn dag goed kunnen maken. Wat heb ik toch gedaan? Verander van gedachten en blijf We kunnen de blues wegschudden Girl this ain't a game That we both should play Misschien had ik het mis Treating you that way You could make my day Wat heb ik toch gedaan? Verander van gedachten en blijf We kunnen de blues van ons afschudden Anytime you want me If you're feeling down Waarom kom je niet met me mee? Ik zal je omdraaien Ik wou dat ik deze grote kloof kon overbruggen Om bij jou te zijn aan de andere kant Samen zullen we deze hoge berg beklimmen Je zou deze rivier nooit droog kunnen leggen Het is niet zo makkelijk zeg je Met verschillende mensen Soms denk je dat ik ok ben Soms ben ik slecht Het maakt niet uit hoeveel je huilt Dat vuil zal in je oog blijven Het wordt moeilijker te vinden Maar we hebben geen deadline Je stelt me op de proef. Dit kan ons uitje zijn Je geeft me een fris gevoel We rijden over de snelweg Anytime you want me If you're feeling down Waarom ga je niet met me mee? Ik zal je omdraaien Ik wou dat ik deze grote kloof kon overbruggen Om bij jou te zijn aan de andere kant Samen zullen we deze hoge berg beklimmen Je zult deze rivier nooit droog kunnen houden Ik wou dat ik deze grote kloof kon overbruggen Met jou daar aan de andere kant Ik wou dat ik deze grote kloof kon overbruggen Bij jou zijn aan de andere kant