Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nf Songtekst: all i have (pro_fitt remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nf - all i have (pro_fitt remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i have (pro_fitt remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i have (pro_fitt remix) .

Origineel

[Hook] Don't tell me that this isn't real Don't tell me this ain't how I feel This is all I have, all I have Don't tell me that this isn't real Don't tell me this ain't how I feel This is all I have, all I have [Verse 1] All I ever wanted was somebody to hear me And all I ever wanted was somebody to feel me And everybody wanna tell me that I'm out of my head When I'm on the mic that's fine but that don't scare me It's been a long time but I'm back now Rap pow welcome to the rap house Rap pow will live till I pass out (blackout blackout Everybody keep on wondering if I still) rap now Are you serious? Anybody out there hearing this? Yo I came in the game as a lyricist And I'mma leave like that. Period You sniff lines, I write lines, you've now entered in my mind And you better get ready cause you might find I'm from a different place and my kind It's a little bit different than yours is Quit snoring (hip hop isn't dead) It's just been in mourning from the moment I quit recording Quick, record this! Listen I'm warming up and you're misinformed if You think that I'm slipping up, this ain't sick enough, then I'll skip the chorus I've been here ain't nobody heard of me? Yeah I'mma turn this beat to a murder scene I don't live for the world I live for the King, I live for the King, focus Wrote this with emotion It's hard to get a break when the door's ain't open It's hard to get a shot when the gun ain't loaded And it's hard to make a living when nobody wanna notice. Hold it What am I insane maybe? Plain crazy You put me in a room with a mic you will not restrain me You do what you wanted but you can't contain me Lazy! Is not a character trait of mine. Don't wait in line This is the current condition of my state of mind [Hook] Don't tell me that this isn't real Don't tell me this ain't how I feel This is all I have, all I have (This is all I have, all I have) [Verse 2] All I ever wanted was somebody to get this All I ever wanted was somebody to play this Take my song, put it on their playlist and get goosebumps every time they play it. Rate us If that's my calling or not Father, maybe I should just not bother Go back to that 9 to 5 but I am not a quitters so quit that I never been a killer but I guarantee I kill tracks Put them in a coffin, lost in Rip that, trying to make an impact in rap is that insane? Well I guess so Rap though, better give me that pencil And you ain't ever gonna make it, it's all mental I am in a place where I can't let go. Ah! I still work a job and do this And y'all know what's stupid? I thought all you had to do was get a record deal and yo things start moving But that's not the case because most of the times the artists you hear You keep on thinking that artist is new but that artist has probably been at it for years Yeah. In the back of my mind thinking Am I wasting my time dreaming And I ain't got no money in my wallet but I guarantee there ain't no way that I am gonna leave this I need this. I swear to y'all I need this (I swear to y'all I need this) And this hip-hop's in my veins if you cut me I'mma bleed it And yo. What you think I write write raps for no reason, no Take my pain and I put em in a song ever since them pills they took my mom I've been a different person. Don't try to predict my verses What you're hearing now is me whether I'm in front or behind that curtain I stand behind these words. I'm a Christian but I'm not perfect (don't tell me that this isn't real) Don't tell me to calm down. I'm calm now, listen I'm just working (don't tell me this ain't how I feel) Yeah it might take a minute to get it but once you get it everything will be crystal clear (this is all I have, all I have) I don't think they see my vision here. I don't think they see my vision here! [Hook] Don't tell me that this isn't real Don't tell me this ain't how I feel This is all I have, all I have oh oh Don't tell me that this isn't real Don't tell me this ain't how I feel Oh this is all I have, all I have, oh yeah Don't tell me that this isn't real (all I ever wanted was somebody to get this) Don't tell me this ain't how I feel (all I ever wanted was somebody to play this) All I ever wanted was somebody to get this, all I have All I ever wanted was somebody to get this, all I have Don't tell me that this isn't real, this isn't real, this isn't real This is all that I have, this is all that I have [Outro] Don't tell me that this isn't real Don't tell me this ain't how I feel This is all I have, all I have

 

Vertaling

[Haak] Zeg me niet dat dit niet echt is Zeg me niet dat dit niet is hoe ik me voel Dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb Zeg me niet dat dit niet echt is Zeg me niet dat dit niet is hoe ik me voel Dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb [Verse 1] Alles wat ik ooit wilde was dat iemand me zou horen En alles wat ik ooit wilde was iemand die me voelde En iedereen wil me vertellen dat ik niet goed bij mijn hoofd ben When I'm on the mic that's fine but that don't scare me It's been a long time but I'm back now Rap pow, welkom in het rap huis Rap pow zal leven tot ik flauwval (blackout blackout Iedereen blijft zich afvragen of ik nog steeds rap Meen je dat nou? Is er iemand die dit hoort? Yo, ik kwam in het spel als een tekstschrijver En ik ga zo weg. Punt. Jij snuift tekst, ik schrijf tekst, je bent nu in mijn gedachten En je kunt je maar beter klaarmaken want je zou kunnen vinden Ik kom van een andere plaats en mijn soort Het is een beetje anders dan de jouwe is Stop met snurken (hip hop is niet dood) Het is gewoon in rouw vanaf het moment dat ik stopte met opnemen Snel, neem dit op! Luister ik ben aan het opwarmen en je bent verkeerd ingelicht als Je denkt dat ik uitglijd, dit is niet ziek genoeg, dan sla ik het refrein over I've been here ain't nobody heard of me? Yeah I'mma turn this beat to a murder scene Ik leef niet voor de wereld Ik leef voor de koning, ik leef voor de koning, focus Ik schreef dit met emotie Het is moeilijk om een doorbraak te krijgen als de deur niet open is. Het is moeilijk een schot te lossen als het geweer niet geladen is. En het is moeilijk om de kost te verdienen als niemand het merkt. Wacht even. Wat ben ik misschien krankzinnig? Gewoon gek. Je zet me in een kamer met een microfoon en je zal me niet in bedwang houden. Je doet wat je wilt, maar je kunt me niet in toom houden. Lui. Is geen karaktereigenschap van mij. Wacht niet in de rij Dit is de huidige staat van mijn gemoedstoestand [Haak] Zeg me niet dat dit niet echt is Zeg me niet dat dit niet is hoe ik me voel Dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb (Dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb) [Verse 2] All I ever wanted was somebody to get this Alles wat ik ooit wilde was dat iemand dit speelde Neem mijn lied, zet het op hun playlist en krijg kippenvel elke keer als ze het spelen. Beoordeel ons Als dat mijn roeping is of niet Vader, misschien moet ik gewoon niet de moeite Ga terug naar die 9 tot 5 maar ik ben geen opgever dus stop daarmee Ik ben nooit een moordenaar geweest maar ik garandeer dat ik nummers vermoord Put them in a coffin, lost in Rip dat, proberen om een impact in rap te maken is dat krankzinnig? Nou, ik denk het wel. Rap maar, geef me dat potlood En je zult het nooit maken, het is allemaal mentaal Ik ben op een plaats waar ik niet kan loslaten. Ah! Ik heb nog steeds een baan en doe dit En weet je wat stom is? Ik dacht dat alles wat je hoefde te doen was een platencontract en dat alles in beweging kwam. Maar dat is niet het geval, want de meeste artiesten die je hoort... Je blijft denken dat die artiest nieuw is, maar die artiest is er waarschijnlijk al jaren mee bezig. Ja. In mijn achterhoofd denk ik. verspil ik mijn tijd met dromen. En ik heb geen geld in mijn portemonnee maar ik garandeer je dat ik hier niet wegga. Ik heb dit nodig. I swear to y'all I need this (Ik zweer dat ik dit nodig heb) And this hip-hop's in my ains if you cut me I'mma bleed it En yo. Wat denk je dat ik schrijf raps voor geen reden, nee Take my pain and I put em in a song ever since those pills they took my mom ben ik een ander mens geworden. Probeer mijn verzen niet te voorspellen Wat je nu hoort ben ik, of ik nu voor of achter dat gordijn sta Ik sta achter deze woorden. Ik ben een christen, maar ik ben niet perfect (vertel me niet dat dit niet echt is) Zeg me niet dat ik moet kalmeren. Ik ben kalm nu, luister ik ben gewoon aan het werk (vertel me niet dat dit niet is hoe ik me voel) Yeah it might take a minute to get it but once you get it everything will be crystal clear (dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb) Ik denk niet dat ze mijn visie hier zien. Ik denk niet dat ze mijn visie hier zien! [Haak] Zeg me niet dat dit niet echt is Zeg me niet dat dit niet is hoe ik me voel Dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb oh oh Zeg me niet dat dit niet echt is Zeg me niet dat dit niet is hoe ik me voel Oh dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb, oh ja Don't tell me that this isn't real (alles wat ik ooit wilde was dat iemand dit kreeg) Zeg me niet dat dit niet is hoe ik me voel (all I ever wanted was somebody to play this) All I ever wanted was somebody to get this, all I have All I ever wanted was somebody to get this, all I have Zeg me niet dat dit niet echt is, dat dit niet echt is, dat dit niet echt is Dit is alles wat ik heb, dit is alles wat ik heb [Outro] Don't tell me that this isn't real Don't tell me this ain't how I feel Dit is alles wat ik heb, alles wat ik heb