Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nf Songtekst: no limitations (snippet)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nf - no limitations (snippet) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no limitations (snippet)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no limitations (snippet) .

Origineel

[Snippet] I see a beat and then I devastate it Listen to me, well I demonstrate it Take a passion you ain't never tasted 'Cause that's what happens when you only trust your pen and paper I dominate what you've been afraid of Been you paintin' a work, I ain't got no limitation You're more concerned

 

Vertaling

[Snippet] Ik zie een beat en dan vernietig ik het Luister naar me, nou ik demonstreer het Take a passion you ain't never tasted Want dat is wat er gebeurt als je alleen op pen en papier vertrouwt Ik domineer waar jij bang voor was Je hebt een werk geschilderd, ik heb geen beperking You're more concerned