Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick carter Songtekst: forever rebel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick carter - forever rebel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever rebel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick carter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick carter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever rebel .

Origineel

Forever Rebel. I got no education. Got no communication. Don't need no one to waste my time. Don't need no face to tell me. DOn't no one to sell me. Won't be convicted for your crime,alright. Everybody has to be somebody they don't wanna be. But I, wanna be, I wanna be free. CHORUS. 'Cause I'm a little bit o'love. A little bit o' hate. A little bit of me that you can't break. You know that I will be forever rebel. 'Cause I'm a little bit o'soul. A little bit o' lust. A little piece of me that you can't trust. Baby, I will be forever rebel. Yo! It's like 1, 2 ,3 and to the 4. Everybody's here, got the cops knocking at my door. somebody call 911. I'm on probation but the party's just begun. I got no obligation. To fix my situation. Don't need no one to pick me up. I want the satisfaction. That comes from your reaction. I wanna feel it in my blood, Oh yeah. Everybody has to be somebody that they don't wanna be. But I, wanna be, I wanna be free. 'Cause I'm a little bit o'love, A little bit o' hate. A little bit of me that you can't break, baby. I will be forever rebel. 'Cause I'm a little wound up, a little freaked out. I need a little time to scream 'n' shout, baby. I will be forever rebel. I will be forever rebel. A little wound up, a little freaked out. I will be forever rebel. Everybody has to be somebody that they don't wanna be. But I, wanna be, I wanna be free. 'Cause I'm a little bit o'love, A little bit o' hate. A little bit of me that you can't break, baby. You know that I will be forever rebel. 'Cause I'm a little bit o'soul, a little bit o' lust. A little piece of me that you can't trust, baby. I will be forever rebel. 'Cause I'm a little bit o'love, A little bit o' hate. A little bit of me that you can't break, baby. You know that I will be forever rebel. 'Cause I'm a little bit o'soul, a little bit o' lust. A little piece of me that you can't trust, baby. I will be forever rebel. Na na na na na..... I will be forever rebel

 

Vertaling

Voor altijd rebel. Ik heb geen onderwijs. Heb geen communicatie. Heb niemand nodig om mijn tijd te verspillen. Heb geen gezicht nodig om het me te vertellen. Heb niemand nodig om me te verkopen. Zal niet veroordeeld worden voor je misdaad, oké. Iedereen moet iemand zijn die hij niet wil zijn. Maar ik, wil zijn, ik wil vrij zijn. WANT IK BEN EEN BEETJE... 'Cause I'm a little bit o'love. Een beetje haat. Een klein beetje van mij dat je niet kan breken. Je weet dat ik voor altijd rebel zal zijn. Omdat ik een beetje ziel ben. Een beetje lust. Een klein stukje van mij dat je niet kunt vertrouwen. Schatje, ik zal voor altijd een rebel zijn. Yo! Het is als 1, 2, 3 en naar de 4. Iedereen is hier, de politie klopt op mijn deur. Laat iemand 911 bellen. Ik ben voorwaardelijk vrij, maar het feest is net begonnen. Ik heb geen verplichting. Om mijn situatie op te lossen. Ik heb niemand nodig om me op te halen. Ik wil de voldoening. Dat komt van jouw reactie. Ik wil het in mijn bloed voelen, Oh ja. Iedereen moet iemand zijn die ze niet willen zijn. Maar ik wil het zijn, ik wil vrij zijn. Want ik ben een klein beetje liefde, een klein beetje haat. Een klein beetje van mij dat je niet kan breken, baby. Ik zal voor altijd rebel zijn. 'Omdat ik een beetje opgewonden ben, een beetje doorgedraaid. Ik heb wat tijd nodig om te schreeuwen, schatje. Ik zal voor altijd rebel zijn. Ik zal voor altijd rebel zijn. Een beetje opgewonden, een beetje geschrokken. Ik zal voor altijd een rebel zijn. Iedereen moet iemand zijn die ze niet willen zijn. Maar ik wil het zijn, ik wil vrij zijn. Want ik ben een beetje liefde, en een beetje haat. Een klein beetje van mij dat je niet kan breken, baby. Je weet dat ik voor altijd rebel zal zijn. Cause I'm a little bit o'soul, a little bit o'lust. Een klein stukje van mij dat je niet kunt vertrouwen, schatje. Ik zal voor altijd een rebel zijn. Cause I'm a little bit o'love, A little bit o'hate. Een klein stukje van mij dat je niet kan breken, baby. Je weet dat ik voor altijd een rebel zal zijn. Cause I'm a little bit o'soul, a little bit o'lust. Een klein stukje van mij dat je niet kunt vertrouwen, schatje. Ik zal voor altijd een rebel zijn. Na na na na na..... I will be forever rebel