Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick cave and the bad seeds Songtekst: night of the lotus eaters

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick cave and the bad seeds - night of the lotus eaters ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van night of the lotus eaters? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick cave and the bad seeds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick cave and the bad seeds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals night of the lotus eaters .

Origineel

Sapped and stupid I lie upon the stones and I swoons The darling little dandelions have done their thing And changed from suns into moons Dragons roam the shopping malls I hear they're gonna eat our guts If I had the strength I might pick up my sword And make some attempt to resist Get ready to shield yourself Grab your sap and your heaters Get ready to shield yourself On the night of the lotus eaters Mmmmm, don't you love me baby Mmmmm, and don't you love my baby anymore They gilded my scales, they fish-bowled me And they toured me round the old aquariums They come in their hordes to tap at the glass The philistines and the barbarians I like floating here, it's nice They've hung seaweed around my hips And I do the hula for the hungry ones And the lames all throw me tips Get ready to shield yourself Grab your sap and your heaters Get ready to shield yourself On the night of the lotus eaters Mmmmm, don't you love me baby Mmmmm, and don't you love me my baby anymore Get ready to shield yourself From our catastrophic leaders Get ready to shield yourself Grab your sap and your heaters On the night of the lotus eaters Now hit the streets Now hit the streets

 

Vertaling

Verzwakt en stom Ik lig op de stenen en ik zwijmel De lieve kleine paardebloemen hebben hun ding gedaan En veranderden van zonnen in manen Draken zwerven door de winkelcentra Ik hoor dat ze onze ingewanden gaan opeten Als ik de kracht had zou ik mijn zwaard oppakken En een poging doen om weerstand te bieden Maak je klaar om jezelf te beschermen Pak je sap en je kachels Maak je klaar om jezelf te beschermen In de nacht van de lotus eters Mmmmm, hou je niet van me baby Mmmmm, en hou je niet meer van mijn baby Ze vergulden mijn schubben, ze visbogen me En ze toerden me rond in de oude aquaria Ze komen in hun hordes om tegen het glas te tikken De filistijnen en de barbaren Ik drijf hier graag, het is fijn Ze hebben zeewier rond mijn heupen gehangen En ik doe de hoela voor de hongerigen En de lammen gooien me allemaal fooien Maak je klaar om jezelf te beschermen Pak je sap en je kachels Maak je klaar om jezelf te beschermen In de nacht van de lotus eters Mmmmm, hou je niet van me baby Mmmmm, en hou je niet meer van mij mijn baby Maak je klaar om jezelf te beschermen Van onze catastrofale leiders Maak je klaar om jezelf te beschermen Pak je sap en je kachels In de nacht van de lotus eters Ga nu de straat op Ga nu de straat op