Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick cave the bad seeds Songtekst: knockin' on joe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick cave the bad seeds - knockin' on joe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knockin' on joe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick cave the bad seeds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick cave the bad seeds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knockin' on joe .

Origineel

These chains of sorrow, they are heavy, it is true. And these locks cannot be broken,. no, not with one thousand keys. O Jailer, you drag a ball-n-chain you cannot see. You can lay your burden on me. You can lay your burden down on me. You can lay your burden down upon me. But you cannot lay down your memory. . Woooo wooo wooo. Woooo wooo wooo. Here I go!. Knockin on Joe!. This square foot of sky will be mine til I die. Knocking on Joe. Woooo wooo wooo. All down the row. Knockin on Joe. . O Warden I surrender to you. Your fists can't hurt me anymore. You know, these hands will never mop. your dirty Death Row floors. O Preacher, come closer, you don't scare me anymore. Just tell Nancy not to come here. Just tell her not to come here anymore. Tell Nancy not to come. And let me die in the memory of those arms. . O woo woo woo. Woo woo woo. All down the row. Knockin on Joe. O you kings of halls and ends of halls. You will die within these walls. And I'll go, down the row. Knockin on Joe. . O Nancy's body is a coffin,. she wears my tombstone at her head. O Nancy's body is a coffin,. she wears my tombstone at her head. She wears her body like a coffin. She wears a dress of gold and red. She wears a dress of gold and red. She wears a dress of red and gold. Grave-looters at my coffin. before my body's even cold. . It's a door for when I go. Knockin on Joe. These hands will never mop. your dirty Death Row floors. No! You can hide! You can run!. O but your trial is yet to come. O you can run! You can hide!. But you have yet to be tried!. You can lay your burdens down here. You can lay your burden down. Knockin on Joe. You can lay your burden upon me. You can lay your burden upon me. Knockin on Joe. You can lay it down here. You can bring your burden down. Knockin on Joe. You can't hurt me anymore. You can't hurt me anymore. Knockin on Joe. .

 

Vertaling

Deze ketens van verdriet, ze zijn zwaar, het is waar. En deze sloten kunnen niet verbroken worden, nee, niet met duizend sleutels. O Gevangenbewaarder, u sleept een bal-ketting die u niet kunt zien. U kunt uw last op mij leggen. Je kunt je last op mij leggen. Je kunt je last op mij leggen. Maar je kunt je geheugen niet neerleggen. . Woooo wooo wooo. Woooo wooo wooo. Hier ga ik!. Knockin on Joe!. Deze vierkante meter lucht zal van mij zijn tot ik sterf. Kloppen op Joe. Woooo wooo wooo. Allemaal in de rij. Kloppend op Joe. . O directeur, ik geef me aan u over. Je vuisten kunnen me geen pijn meer doen. Weet je, deze handen zullen nooit je vuile Death Row vloeren dweilen. O Predikant, kom dichterbij, u maakt me niet meer bang. Zeg Nancy gewoon hier niet meer te komen. Zeg haar gewoon hier niet meer te komen. Zeg Nancy niet te komen. En laat me sterven in de herinnering van die armen. . . O woo woo woo. Woo woo woo. Door de hele rij. Kloppen op Joe. O jullie koningen van zalen en uiteinden van zalen. Jullie zullen sterven binnen deze muren. En ik zal gaan, door de rij. Kloppen op Joe. Nancy's lichaam is een doodskist, ze draagt mijn grafsteen op haar hoofd. Nancy's lichaam is een doodskist, ze draagt mijn grafsteen op haar hoofd. Ze draagt haar lichaam als een doodskist. Ze draagt een jurk van goud en rood. Ze draagt een jurk van goud en rood. Ze draagt een jurk van rood en goud. Grafrovers aan mijn kist. Nog voor mijn lichaam koud is. . . Het is een deur voor als ik ga. Kloppen op Joe. Deze handen zullen nooit jullie vuile Death Row vloeren dweilen. Nee. Je kunt je verstoppen. Je kan wegrennen. Maar je proces moet nog komen. Je kan wegrennen! Je kan je verstoppen! Maar je moet nog beproefd worden. Je kunt je last hier neerleggen. Je kunt je last hier neerleggen. Knockin on Joe. Je kunt je last op mij leggen. Je kunt je last op mij leggen. Knockin on Joe. Je kunt je last hier neerleggen. U kunt uw last neerleggen. Knockin on Joe. Je kunt me geen pijn meer doen. Je kunt me geen pijn meer doen. Knockin on Joe. . .