Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick cave the bad seeds Songtekst: the willow garden

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick cave the bad seeds - the willow garden ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the willow garden? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick cave the bad seeds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick cave the bad seeds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the willow garden .

Origineel

Down in the willow garden, me and my love did meet. And as we sat a-courting, my love fell off to sleep. I had a bottle of burgundy wine; my love, she did not know. And so I poisoned that dear little girl along the banks below. Along the banks below. . I drew my saber through her; it was a bloody night. I threw her in the river, which was a dreadful sight. My father often told me that money would set me free. And so I murdered that dear little girl whose name was Rose Connelly. Whose name was Rose Connelly. . My father sits at his cabin door wiping his tear-dimmed eyes. His only son soon should walk to yonder scaffold high. My race is run beneath the sun; the scaffold now waits for me. For I did murder that dear little girl whose name was Rose Connelly. Whose name was Rose Connelly. Whose name was Rose Connelly.

 

Vertaling

Beneden in de wilgentuin, ontmoetten ik en mijn liefde elkaar. En terwijl we zaten te vrijen, viel mijn lief in slaap. Ik had een fles bourgogne wijn, mijn liefste, ze wist het niet. En zo vergiftigde ik dat lieve kleine meisje langs de oevers beneden. Langs de oevers beneden. . Ik trok mijn sabel door haar, het was een bloedige nacht. Ik gooide haar in de rivier, wat een vreselijk gezicht was. Mijn vader zei me vaak dat geld me zou bevrijden. En dus vermoordde ik dat lieve kleine meisje wiens naam Rose Connelly was. Wiens naam Rose Connelly was. . Mijn vader zit aan de deur van zijn hut en veegt zijn betraande ogen af. Zijn enige zoon zal weldra hoog op het schavot staan. Mijn race is gelopen onder de zon, het schavot wacht nu op mij. Want ik heb dat lieve meisje vermoord, haar naam was Rose Connelly. Wiens naam Rose Connelly was. Wiens naam Rose Connelly was.