Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick cave the bad seeds Songtekst: we came along this road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick cave the bad seeds - we came along this road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we came along this road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick cave the bad seeds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick cave the bad seeds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we came along this road .

Origineel

I left by the back door. With my wife's lover's smoking gun. I don't know what I was hoping for. I hit the road at a run. I was your lover. I was your man. There never was no other. I was your friend. Till we came along this road. Till we came along this road. Till we came along this road. I ain't sent you no letters, Ma. But I'm looking quite a trip. The world spinning beneath me, Ma. Guns blazing at my hip. You were my lover. You were my friend. There never was no other. On whom I could depend. Then we came along this road. We came along this road.

 

Vertaling

Ik vertrok door de achterdeur. Met het rokende pistool van de minnaar van mijn vrouw. Ik weet niet waar ik op hoopte. Ik ging er vandoor. Ik was je minnaar. Ik was je man. Er was nooit een ander. Ik was je vriend. Totdat we langs deze weg kwamen. Tot we langs deze weg kwamen. Tot we langs deze weg kwamen. Ik heb je geen brieven gestuurd, Ma. Maar ik heb een hele reis achter de rug. De wereld draait onder me door, Ma. Geweren laaiend op mijn heup. Je was mijn minnaar. Je was mijn vriend. Er was nooit een ander. Op wie ik kon vertrouwen. Toen kwamen we langs deze weg. We kwamen langs deze weg.