Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick drake Songtekst: fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick drake - fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick drake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick drake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fly .

Origineel

Please give me a second grace Please give me a second face I've fallen far down the first time around Now I just sit on the ground in your way Now if it's time for recompense for what's done Come, come sit down on the fence in the sun And the clouds will roll by And we'll never deny It's really too hard for to fly Please tell me your second name Please play me your second game I've fallen so far For the people you are I just need your star for a day So come, come ride in my street-car by the bay For now I must know how fine you are in your way And the sea she will sigh But she won't need to cry For it's really too hard for to fly

 

Vertaling

Geef me alstublieft een tweede genade Geef me alstublieft een tweede gezicht Ik ben de eerste keer ver naar beneden gevallen Nu zit ik gewoon op de grond in uw weg Als het nu tijd is voor vergelding voor wat er is gedaan Kom, kom zitten op het hek in de zon En de wolken zullen voorbij rollen En we zullen nooit ontkennen Het is echt te moeilijk om te vliegen Zeg me alsjeblieft je tweede naam Speel me je tweede spel I've fallen so far Voor de mensen die je bent Ik heb alleen je ster voor een dag nodig Dus kom, kom rijden in mijn straatauto bij de baai Want nu moet ik weten hoe fijn je bent op je manier En de zee zal zuchten Maar ze hoeft niet te huilen Want het is echt te moeilijk om te vliegen