Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick jonas Songtekst: higher love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick jonas - higher love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van higher love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick jonas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick jonas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals higher love .

Origineel

Think about it,. there must be higher love.. Down in the heart or hiden in the stars above.. Without it,. Life is wasted time.. Look inside you're heart and I'll look inside mine.. Things look so bad everywhere.. In this whole world what is fair. We walk blind and we try to see.. Fallen behind what can be?. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Where's that higher love I keep thinking of?. The worlds turning,. and we're just hanging on.. Facing our fear,. standing out there alone.. a yearning, and its real to me.. Must be someone. who's feelin for me.. Things look so bad everywhere.. In this whole world what is fair?. We walk blind and we try to see.. Fallen behind what could be?. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. I could rise above on higher love.. I will wait, for it.. I'm not too late for it.. Until then I'll sing my song.. To cheer the night along.. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Where's that higher love I keep thinking of?. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Where's that higher love I keep thinking of.. Bring me a higher love. (Bring me a higher love). Bring me a higher love. (Whoo!). Bring me a higher love. (Bring me a higher love). Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. Bring me a higher love.. By Kido-chan~~

 

Vertaling

Denk er eens over na, er moet een hogere liefde zijn... Beneden in het hart of verborgen in de sterren daarboven... Zonder dat,. is het leven verspilde tijd. Kijk in je hart en ik zal in het mijne kijken. Het ziet er overal zo slecht uit... In deze hele wereld, wat is eerlijk. We lopen blind en we proberen te zien... Achtergebleven wat kan zijn? Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde... Waar is die hogere liefde waar ik steeds aan denk? De wereld draait door en wij houden ons maar vast. Onze angst onder ogen zien, daar alleen staan... Een verlangen, en het is echt voor mij... Er moet iemand zijn die met me meevoelt. Het ziet er overal zo slecht uit... Wat is er eerlijk in deze wereld? We lopen blind en we proberen te zien... Achtergebleven bij wat zou kunnen zijn? Breng me een hogere liefde. Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde... Ik kan me verheffen boven een hogere liefde... Ik zal er op wachten. Ik ben er nog niet te laat voor... Tot dan zing ik mijn lied... Om de nacht op te vrolijken... Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde. Waar is die hogere liefde waar ik steeds aan denk? Breng me een hogere liefde. Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde... Waar is die hogere liefde waar ik steeds aan denk... Breng me een hogere liefde. (Breng me een hogere liefde). Breng me een hogere liefde. (Whoo!). Breng me een hogere liefde. (Breng me een hogere liefde). Breng me een hogere liefde.. Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde... Breng me een hogere liefde.. Door Kido-chan~~