Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick jonas Songtekst: teacher (bassanova remix radio edit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick jonas - teacher (bassanova remix radio edit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teacher (bassanova remix radio edit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick jonas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick jonas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teacher (bassanova remix radio edit) .

Origineel

[Verse 1] Right when I think I finally got you figured out You turn around, blow my mind So frustrated, girl, you make me wanna shout And it's only the start of the night And I'm like [Pre-Chorus] Oh my, oh my, oh my, oh my God Oh my, oh my, oh my, oh my God [Chorus] Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you wear that dress Oh my heart, it just can't take it anymore Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you act like this, it's like your momma never taught you how to love So let me teach ya So let me teach ya [Verse 2] Take one step forward, then we take a couple back But you know I'm gonna keep up the pace This game we're playing, make me wanna break the rules Can't let you get away from me, no, no And I'm like [Pre-Chorus] Oh my, oh my, oh my, oh my God (Oh my God) Oh my, oh my, oh my, oh my God (Yeah) [Chorus] Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you wear that dress Oh my heart, it just can't take it anymore Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you act like this, it's like your momma never taught you how to love So let me teach ya So let me teach ya [Chorus] Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you wear that dress Oh my heart, it just can't take it anymore (No, no, no, no) Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you act like this, it's like your momma never taught you how to love Why you do me wrong? Why you do me wrong? (Why you do me wrong?) When you wear that dress Oh my heart, it just can't take it anymore Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you act like this, it's like your momma never taught you how to love [Outro] So let me teach ya So let me teach ya

 

Vertaling

[Verse 1] Juist wanneer ik denk dat ik je eindelijk doorheb Je draait je om, blaast mijn geest Zo gefrustreerd, meisje, je maakt dat ik wil schreeuwen And it's only the start of the night And I'm like [Pre-Chorus] Oh my, oh my, oh my, oh my God Oh my, oh my, oh my, oh my God [Chorus] Waarom doe je me dit aan? Waarom doe je me dit aan? When you wear that dress Oh mijn hart, het kan het gewoon niet meer aan Waarom doe je me dit aan? Waarom doe je me dit aan? Als je zo doet, is het alsof je moeder je nooit liefde heeft geleerd So let me teach ya So let me teach ya [Verse 2] Take one step forward, then we take a couple back But you know I'm gonna keep up the pace This game we're playing, make me wanna break the rules Can't let you get away from me, no, no And I'm like [Pre-Chorus] Oh my, oh my, oh my, oh my God (Oh my God) Oh my, oh my, oh my, oh my God (Yeah) [Chorus] Waarom doe je me dit aan? Waarom doe je me dit aan? When you wear that dress Oh mijn hart, het kan het gewoon niet meer aan Waarom doe je me dit aan? Waarom doe je me dit aan? Als je zo doet, is het alsof je moeder je nooit liefde heeft geleerd So let me teach ya So let me teach ya [Chorus] Waarom doe je me dit aan? Waarom doe je me dit aan? When you wear that dress Oh my heart, it just can't take it anymore (Nee, nee, nee, nee) Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you act like this, it's like your momma never taught you how to love Why you do me wrong? Why you do me wrong? (Why you do me wrong?) When you wear that dress Oh my heart, it just can't take it anymore Why you do me wrong? Why you do me wrong? When you act like this, it's like your momma never taught you how to love [Outro] So let me teach ya So let me teach ya