Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nick lowe Songtekst: poisoned rose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nick lowe - poisoned rose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van poisoned rose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nick lowe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nick lowe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals poisoned rose .

Origineel

The poisoned rose That you gave to me Has left me half alive And half in ecstasy But if just half your love Is all I can win Give me just a fraction And no more medicine The poisoned rose On a Valentines card That you take straight to your heart That you call my junkyard But if all I can do Is save pieces of you The piece of your mind The piece of your heart Didn't tear me apart Like the poisoned rose That I received from you Now I don't know how we came to grow Into this very sad affair But every time we try to do the decent thing Somebody spikes the drinks And a single becomes a pair The poisoned rose You wear at your best That I keep pressed between the white sheets Where you lie half undressed I threw away my shirt and shoes You looked and I dived in It's just you and me now, darling And do you know why? 'Cause I threw away the gin I talked to the garbage men And they took away your alibis And all your worn-out clothes I even threw myself down on the ground But I couldn't bring myself To throw away the rose This poisoned rose This poisoned rose

 

Vertaling

De vergiftigde roos Die je me gaf Heeft me half in leven gelaten En half in extase Maar als slechts de helft van je liefde alles is wat ik kan winnen Geef me slechts een fractie En geen medicijn meer De vergiftigde roos Op een Valentijnskaart Die je recht naar je hart brengt Dat je mijn vuilnisbelt noemt Maar als alles wat ik kan doen is stukjes van jou redden Het stukje van je geest Het stukje van je hart Heeft me niet verscheurd Zoals de vergiftigde roos Die ik van jou kreeg Nu weet ik niet hoe we zijn uitgegroeid in deze zeer trieste affaire Maar elke keer als we proberen om het fatsoenlijke te doen Iemand spaart de drankjes En een single wordt een paar De vergiftigde roos Die je op je best draagt Die ik tussen de witte lakens gedrukt houd Waar jij half ontkleed ligt Ik gooide mijn shirt en schoenen weg Jij keek en ik dook erin Het is alleen jij en ik nu, schat En weet je waarom? Omdat ik de gin heb weggegooid Ik heb met de vuilnismannen gepraat En ze namen je alibi's weg En al je versleten kleren Ik heb mezelf zelfs op de grond gegooid Maar ik kon mezelf er niet toe brengen Om de roos weg te gooien Deze vergiftigde roos Deze vergiftigde roos